Helg och måndag

Jag har inte uppdaterat något i helgen eftersomnjag var i sthlm hos min pojkvän. Så sjukt underbart att få träffa han igen alltså :')  Fruntimret i mig kom fram när jag skulle gå på tåget och jag började gråta. Det gjorde inte saken bättre att när tåget rullade iväg och jag vinkade med tårarna sprutande nedför ögonen kommer det en kanske 16 årig pojk och hans kanske 5 årige lillebror och sätter sig mittemot!
Som tur var hade jag redan satt på halsduken över huvudet, så som många bär den så de spg ju inte att jag grät MEN sen tapade jag mobilen -.- Jg fick alltså böja mig ner mot golvet och ta upp den och påväg upp igen så råkade jag få ögonkontakt med den äldre av dom. När jag gråter blir mitt ansikte rött, mina ögon typ lite svullna och min näsa rinner konstant så man ser verkligen att jag har gråtit för jag sitter och snorar och mitt ansikte är ju inte världens vakraste precis. Stackars pöjk. Innan jag satte i mina hörsnäckor i öronen så hörde jag att båda pratade engelska men jag vet inte om det äldre kunde svenska för konduktören sa något och han sa OKEJ så jag blev osäker om han iaf fattade vad man sa, hehe.
Idag vart jag pigg på morgonen men sen bara slockade det för ögonen och jag vaknade klockan 12, INTE OKEJ. Fick panik, började gråta och svära och jag vet inte allt. jag vill inte misas något mer i skolan :(
Nu ska jag plugga inför matteprovet imorgon, försöka skriva någon av ippsatserna och träna engelska glosor+text. BYEE

Besviken

Jag är så jävla besviken på mig själv asså. Inatt var jag uppe  till klockan 5.30 då jag bestämde mig för att jag behövde lite sömn om jag skulle klara av dagen. När Daniel ringde mig halv 8 och sa åt mig att gå upp så sa jag att jag skulle det snart och efter mycket "gå upp" från hans sida och *mhfvmmhfasdvnmhm* från min så la vi på för han  skulle somna om för han var lite sjuk :/ Sen vaknar jag kockan 12 och får DAMP, asså seriöst jag är så jävla besviken på mig själv för jag har lovat alla och MIG SJÄLV att jag ska gå till skolan varje dag framöver! :( och imorgon så kommer jag åka till stockholm TIDIGT så jag missar även då en dag så min mentor kmr bara flippa lite. Men nästa vecka är det full fart, gå och lägga sig klockan 11 och plugga minst 1 timme varje dag. Hoppas inte pappa kollar min frånvaro denna vecka för då får han damp och jag är så gott som död.
hejdå mitt liv är slut.

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANCING

DET BLIR EN DANS WORKOUT IST FÖR PLUGG  I EN LITEN STUNF IST, FYFAN VAD COOL JAG ÄR!

guppyguppyguppy

Igår somnade jag med näsan i matteboken och vaknade klockan 44-halv 5 inatt och zombiewalkade in i sängen för jag saknade mitt täcke, annars hade jag sovit än lixom.. ÄSLKAR VÅRAN MJUKA, SKÖNA, HELT FABULOSSA SOFFA :o
Innan jag somnade om igår ställde jag alarmet på mobilen och såg jag att jag fått 2 sms från Daniel och att han hade ringt 3 gånger. Smsen var så söööööööööööööta, man blev ju nästan tårögd! :') Vi hade ju webbat på skype innan men så gick han och käkade och jag han somna under den tiden så han hade suttit och tittat på mig skrev han och maaaaaaassa annat och jag blev helt .. ja.. och i den andra skrev han att han inte kunde låta bli att ringa för han ville höra min röst ( :$ ) men mobilen var i ett annat rum så jag hörde inte :/
Nu ska jag plugga på som bara attan så att  jag kan gymma vid 5-6-7 kanske och sova tidigt ikväll :D
Oh juste, gick till skolan idag men var lite försenad för jag myste så länge under mitt täcke :3 Bättre än att sova hela dagen iallafall!! :D

TRÖTTER

Sov inte en blund inatt och är nu svintrött! Ska jobba lite med matten som jag är aplång efter med och sen om jag hinner ska jag skriva på Svenskan eller engelskan.
Men det kan vänta tills imorgon för jag vill gymma idag igen, har skitont i rumpan så det  betyder att det hjälpte att jag provade lite tyngre stuff igår.
Jag och Daniel håller på att beställa tågbiljetter hem till honom fast nu stack han och käkade så jag hinner plugga lite nu :) Blev chockad när han sa att hans pappa skulle betala hitresan och HAN tillbakaresan. Känner mig skitdum då så jag protesterade högt och jag får kasnke betala en av resorna iaf eller hälften av en, då blir jag nöjder.
LÄXALÄXALÄXATRÄNATRÄNATRÄNA
DUSCHADUSCHADUSCHA
SOVSOVSOV

Långa nätter

Kan aldrig sova, vill aldrig sova, vill bara ligga där och kolla dystert upp i taket och tänka på allt som hänt de senaste 16 åren. Allt som inte borde hänt, allt som hände och det som skulle hänt. Vilka konsekvenser och utgångar mina val haft och deras val haft, vad skulle vara annorlunda om jag inte gjort vissa saker, om de inte hade gjort vissa saker eller om saker aldrig hänt. Vissa personer förändrar ens liv positivt och förgyller ens vardag medan andra har en förödande effekt. Hur har jag kunnat leva vidare efter allt som hänt, om jag ens lever. På natten en på dagen en annan. Allt kommer allt brista, kommer allt gå itu, ännu en gång kommer känslan av ensamhet kväv mig. När denna dag kommer, den dagen då mitt liv kommer krossas som ett meningslöst kryp under en fot. Vem eller vad kommer vara det som gör mitt liv meninglöst och tomt ännu en gång. Det är bara att vänta och se för dagen den kommer.
Tankar dunkar innanför min skalle... Såhär blir det alltid, känner mig som en "emo" fast andra säger att jag är en glad person. Blev så chockad första gången någon sa att jag alltid är glad och sprallig, jag är glad visst är jag det men inte alltid. Det finns då många satans jävlar som tror att ni vet ALLT om allt och alla. Ni har fel, ni förstår inte, ni kommer aldrig förstå. För ni är trångsynta och har levt ett perfekt liv med en perfekt familj. Men vem kan klandra er, vem vill inte ha ett perfekt liv.


SÅ NU HAR JAG SKRIVIT AV MIG, tack och hej leverpastej

Eenie meenie miney mo

Jag har inte uppdaterat något under helgen för jag har umgåtts med mina utsökta tjejer som jag inte träffat på evigheter så den smällen får den lilla stackare som läser denna patetiska blogg ta.
Jag har förlorat all träning jag någonsin gjort efter denna helg.. har käget och käget hela tia. Den enda motionen vi gjorde var att vi gick ut och åkte pulka vilken iofs var onödvändigt jobbigt. Jag svettades som en gris på ett slakteri medan josephine var lite svett och twinsen inte alls. ITS NOT FAIR YA'ALL!
Nu sitter jag och överväger att sova för imorgon är det bad direkt på morgonen och jag vill bevisa att jag verkligen är bäst i klassen på att simma, haha. nej men seriöst, älskar den panikslagna blicken killarna i min gamla klass gev ifrån sig när jag lugnt simmade förbi dem.. myclet njutbar :3
GODNATT SOV SÖTT , DRÖM OM ALLA SMÅKRYP DU MÖTT.
eller fan, jag ska kolla på Ariel nu SEN ska jag söve. HEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEH

HEJ - HOPP - PILLE - SNOPP

Haft en bra dag, idag var skitkul! Blev fysiskt rapead eller med andra ord buden om händer, fötter, på med ögonbindel och något för munnen, av mina klasskamrater och igår hände samma sak fats då blev jag även insläpad in i kylrummet. Mycket roligt, kanske lägger ut filmen här sen om jag får tag på den för det är ju klart att de satans jävlarna filmade allt! D:  Skämt åsido, nu sitter jag och pappa och kollar på southpark och jag ser extremly beautiful ut!
Jag skulle ha gymmat idag och nu är det försent så jag kmr aldrig gå ner, DAMMIT;(
Imorgon ska jag till josse och twinsen och ha en liten sleepover med kuddkrig i underkläder och allt annat vi tjejer SÅKLART gör när vi har tjejkvällar.

FAST NÄE.. vi ska ut och svettas i snön och åka pulka som riktiga karlar och sen lukta varran i armhålorna, sen ska vi proppa i oss allt kaloririkt och fettigt vi hittar! MMMH :3
jaq är söt!
JAG ÄR SÖT! shhhhhhhh!

Saker ni inte visste om mig:


  • Jag älskar snyfitsfilmer/ kärleksfilmer, och vill att mitt liv ska vara som en.(kärlek alltså)
  • Jag är sjukt avis på allt och alla.
  • Jag vill flytta hemifrån.
  • Jag tänker ofta på samma sak till jag somnar eller gråter tills jag somnar.(tönt haha)
  • När jag är vuxen vill jag bo på landet, och jobba med hundar, hästar eller liknande.(i usa, kanada, island, irland eller Sverige)
  • Jag vill bli mamma innan jag fyllt 20.
  • Jag vill egentligen inte gå hotell/resturang(utan djurvård)
  • Jag hatar min mamma.
  • Jag tycker att en kille som vågar gråta inför andra är extremt manlig.




Kommer inte på något mer just nu, men det är iallafall något, huh? ;)



screw it

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! missade den förbannade skolan idag igen och när Daniel ringde vid ca 2 och väkte mig vräkte jag ur mig all skit på honom, stackarn tog det ganska bra.. tror jag. Och imorgon är det utveckligssamtal och jag som sagt till pappa att jag ABSOLUT gått till skolan alla dagar denna vecka.. hur ska lilla sjusovaren klara sig ur detta?!?!?! Om hon nämner denna vecka så kommer jag låtsas att jag fått en hjärtattack eller något så jag slipper hela skiten.
Hela denna deprimerande dag har bestått av en massa kärleks-drama-komedi filmer och nu är mina ögon igensvulla och min ansikte tomatrött av alla tårar. Det lixom brast, vilket det gör ibland.. och inte bara för att filmerna var så deprimernade och sorgliga men man började ju tänka på sitt eget liv och valen man måste göra och har gjort och shit. NOT FUN. Sitter fortfarande och gråter som en nykläck bebis.
HATAR ATT FOLK SER ATT JAG GRÅTER! då frågar dom och om/när de får veta vrf jag till den största delen gråter blir dom obekväma och vågar aldrig mer ta upp det och börjar tycka synd om mig. Visst jag har gått igenom mycket och visst, jag gråter ganska ofta pga det MEN jag är också ofta faderiluttanglad och har jättekul så .. det gör inget.
Nej fyattan, denna dag har inte varit rolig och känner på mig att morgondagen inte kommer bli ett stort hallelujah moment heller. Nu ska jag fortsätta med mitt lidande och fortsätta sjunga alla de sorgliga sånger som finns.

lök? yeah wanna smell it?

Klockan 9 fick jag skjuts av pappa till där alla svettlökar hänger.. gymmet.  Tränade till 22:20 och sen tvingades pappa hämta mig och välja att andas eller hålla andan hela bilturen hem.  Så attans skönt att åka till gymmet, svetta aset av sig och sen låta alla lukta på en :3 Det enda är ju att verkligen ta sin lata rav dit och anstränga sig.. och för att anstränga sig måste man.. wait for it.. röra på sig! SKANDAL! :o
Nu är jag nyduschad och inatt ska jag sitta uppe och kolla på film igen för .. ja jag vill det :D c u soon.
one for the men..
Bjuder på en exotisk bild på .. just det, vackra MIG.och ja jag har på mig pappas superhärliga, urtvättade ÖLTRÖJA! "life is full of important choices" lyder det fina texten överst :) Fast öl är äckligt :C

some day are like woooooooooooah, is that a squirrel?!?!?!?

Ers höghet ylva jansson var uppe hela natten men missade ändå skolan, hows that possible?! Jag var så trött, vilket jag inte brukar vara så jag bara låg i sängen och trodde det hade gått ynka 5 minuter men faderalalanej det hade gått 20 minuter och jag började om 10.. Jag krönte då mig själv till sjukling, gjorde den kända "anjasälen" till sägen och sov till 4, hälsad vare drottningen.
Nu ska jag plugga i 1 timme, sen kolla på The mentalist som är ett superdupermupervuperfuperhuper bra program! Efter det ska jag gymma i ca 1 timme och sen ska jag tvinga pappa att göra min läxa för jag fattar NADA!
Sen ska jag söve för imorgon, ja då ska jag FANIMEJ släpa mig till skolan!



hejsvejsbebisface!

B-e-a-utiful..

Hejhopp pillesnopp!
Nu nalkas film för min del för idag.. ja då försov jag mig, HELA DAGEN.. har endast ett svagt minne att jag sjukanmälde mig precis i tid as a zombie. När jag sedan vaknade och insåg att jag sovit bort hela dagen fylldes ett raseri inom mig och jag visste inte om jag skulle kasta ut mig eller klockan igenom fönstret.
Så inatt blir det ännu en av dessa köra uppesittarnätter som återkommer var och varannan natt. Nattens filmer blir iallafall Shes out of my league, Love at first hiccup och om jag hinner En shopaholics bekännelser. Fun huh? Jag kunde istället ha arbetat på de veckoförsenade inlämmningarna jag har och pluggat matte men nej, jag ska köra i botten :)
GGGGGGGGGGnatt

RSS 2.0