Emma Johansson

Idag fyllde min älskade kusin och vän Emma 18 år. Älskar den lilla ungen och saknar henne apmycket! Nästa gång jag åker till Värmlandsskogarna måste jag ta och träffa min lilla tjej.

Ha den äran min bästa lilla Emmis!

Ett eller två år sedan.
I somras.

Jag till höger emma til vänster på denna bild. Håller ihop sen barnsben vi två<3

Have a happy period.. Always

bullshit.

Vad är det för jävla skitreklam? Är de lögnare eller mytomaner? avgör själva.

Gravid?!?!?!?!

Nej jag åt bara en måltid stor som en elefantskit. Ser ut att vara i sjunde månaden. Blev ju fet bara av att kolla på tallriken. Gosh vad jag inte är sugen på någonting just nu. Varför ska pappas sås vara så god desutom?
Har kollat på två avsnitt av Top Model 15 och nu ska jag fortsätta plocka ut diskmaskinen, sätta på en ny, hänga den andra tvättmaskinen, ha i olivolja i håret, ansiktsmask och ett gött fotbad.

Mitt rum är fortfarande rent. its a miracle.



körde på naturellt idag. inget smink med andra ord. Tänk att snart kommer jag le utan metall framför gaddarna.

Helvetes Dag

Inatt kunde jag inte sova fast än jag var så trött att jag nästan började gråta. Somnade sen vid halv 3. Gick upp kl 9 imorse för att hinna med bussen som skulle gå 10:20 men den kom aldrig. Fick senare reda på att det var en sjukbuss så man fick lov att beställa. fuck. Ringde pappa och tandläkaren och krånglade länge och fick tiden framflyttad till kl 3 och tog nästa buss som gick 11:20. Medan jag väntade på den nya bussen käkade jag mina hemgjorda smörgåsar och helt plötsligt kom det en norsk gubbe och började prata. Hörde inte ett ord vad han sa men det fattade inte han så han pratade vidare och minuterna gick. haha vilken snubbe alltså ;)
Jag gick av för tidigt i uddevalla och fick gå 2 kilometer för att komma till tandläkaren och väl där kollade de i 10  sekunder i käften och sen var det klart. Jag åkte alltså så långt för 10 jävla sekunder. Den enda positiva saken idag var att de sa att den 21 mars ska tandställningen bort. YES! Sen fick jag sitta i vänthallen och vänta på en ny buss i 2,5 timmar och nu kom jag precis hem. Nu ska jag käka eftersom jag har suttit fast i Uddevalla hela dagen. baj

Det är inte lätt när det är svårt

Sitter i soffan ocoh tittar på den nya serien American Dad på MTV. Wannabe familyguy enligt mig men helt okej tidsfördriv, fisken är typ det enda roliga.. Ska ringa Daniel snart och sen gå och lägga mig. Tror jag ska gå med syrran när hon går till skolan imorgon och sen fortsätta samma runda som jag gick idag. Sen ska jag söka till Lillerud via internett för det är sista dagen och pappa har skutit upp det till nu. Efter det ska jag gå ner till godisaffären och söka jobb, har skutit upp det och glömt det för länge nu.. Känner mig som pappa, haha ;)



Nämde jag att jag har skitont i den vänstra sidan av nacken.. ja det har jag iallafall och har haft sedan igår. Hoppas det går över när jag får en god natts sömn i min nybäddade säng och en nystädat rum är en bra bonus som minskar stress det med. God natt.

Pippi Långstrump

Nyduschad, mätt och har städat i någon timme nu. Livet är gött.
Om de gör en nyproduktion av Pippi Långstrump så är det ju redan solklart vem rollen går till.

Oboý

En mugg Oboý före duschen, MUMS!

Svettig gris

Kom nyss hem från promenaden och stinker svett långa vägar. Ska ha i ansiktsmask och hårinpackning sen ska jag hänga en tvätt och sen hopp ain i duschen för vem vill gå runt och lukta gris, inte jag iallafall.
Skulle ha laddat upp ett försök till en videoblogg men failad som jag är misslyckades jag totalt.
Så här ser jag alltså ut efter en 4kilometersrunda. HET JAG VET

MorrnMorrn

Idag vaknade jag vid kanske 10 och kollade upp på dataskärmen där min älskling låg och sov i skype, alltid lika söt den gubben. Somnade sedan om och vaknade vid 1 och gjorde ett panikattackninjahopp upp ur sängen. Vill ju inte sova bort dagarna menjag får väl börja om igen imorgon. Åt en god frukost som bestog av 2 stekta ägg och 2 apelsiner, Mums! Syrran åkte till pojkvännen en timme efter jag vaknat och nu sitter jag här alldeless ensam. Daniel skulle ju igentligen mött upp oss i stockholm igår men han hade endra fårr magsjuka eller matförgiftning så han låg henna och hade ont i magen iställen :( Bäst för honom att han kommer hit nästa helg annars jävlar ;o
Sitter och lyssnar på 30stm låtar, har fått ett beroende av dom de senaste dagarna, och nu ska jag byta ut mysshortsen mot långa mysbyxor och ta en prommis. Har ju börjat göra det varje dag nu. Hälsan är viktigt och jag ska komma i form igen! hehe
Mycket fin chey

Sista Natten I Rom

Den sista kvällen gick vi ut och käkade på ett skojjigt ställe. Kommer tyvärr inte ihåg namnet men det låg bara ettparhundra meter från Hotellet. När man kom in var hela väggarna fyllda med tavlor och plastskulpturer, typ dockor och massa andra konsiga saker. Tog bara ett kort för min kamera är ju inte bäst och ljuset därinne sög men fick iallafall 1 snett kort på de kända blues brothers som "hängde" på väggen, höhö. Pappa och Maria tog en varsin köttbit som var skitgoda båda två och jag en räkrisotto.
Vi, sista kvällen i stojjet.
Smarta vi tog kort på maten efter vi käkat upp den. På min längst till vänster döljer sig en kräfta, haha.
På underlägget fanns en bild av den snygga MJ och ett citat av honom. Vis man den där MJ


Påvens place alias Vatikanstaten





Back in the Cold

Kom ganska nyss hem från 4 härliga dagar i Rom, Italien och har insett att sverige är ett kallt Helvete. Har inte uppdaterat för jag fick inte springa in på nått internettcafe för papi men nu är jag som sagt hemma igen och börjar uppdatera som vanligt. I Italien har jag gått så fötterna blivit svullna, ätit den godaste måltid i denna tidsålder, checkat in påvens place och mycket mer.. Vill absolut åka dit igen! :)
Här kommer massa bilder på oss och sevärdigheterna.


vackra systra mi

fler vackra bilder från flygplatsen


vackra statyer, byggnader, ruiner vart man än var.

Bilder från Resturangen Da Massi där jag åt den godaste rätt jag någonsin käkat. En delikat Spagetti Carbonara.. Kommer drömma våta drömmar om den.



Fler bilder från de andra dagarna kommer i andra inlägg.

@Fasters house

Nu sitter jag hemma hos Faster och lilkussen och har ätit en supergod middag! Lille wille gjorde även en glassefterätt toppat med ett chokladhjärta, han är så söt den lille gossen! Jag blev skitsugen på att sova här så så får det bli, Wille blev så glad när jag sa det att han studsade till, han är min lille gullegris den gossen<3

Känner mig som en svikare mot linn men nu kanske Ida kan sova där eftersom jag åker och hon fyller år så det blir väl gosigt för dom :) Nu ska jag och faster åka och hämta mina saker hos linn och imorgon kl11:20 går bussen mot karlstad, där byter jag till ett tåg mot Göteborg och där hämtar papi och syrran mig och så åker vi till Rom, wiiiie!

Skoldag

Imorse kom jag otroligt nog upp i god tod och hade jätte gott om tid A
att göra mig iordning till "skoldagen". Vart glad att se de bakanta ansikena. MEN GUD vad konstigt det kändes att va i skolan igen efter typ 2-3 veckor utan skola :s 

Efter skolan skulle jag bjuda linn på en försenad födelsedagsmiddag på kinaresturangen men den var stängd! så vi gick till ett annat ställe och käkade.. jag tyckte inte om såsen och maten var dränkt i den så jag käkade massa gott bröd ist, MUMS! Senare ska jag hem till faster o Co och träffa dom och typ käka där, vem vet fammo o faffa kanske kommer också om de hört ryktet att jag är där :) Ska bli kul att träffa dom igen iaf, vart ettag sen nu..



bilder från idag och gårdagens tacokväll

ligist!

Förut gick vi till Ica och handlade. Jag köpte vindruvor som är nyttigt och en 1literscocacola som onyttigt. Linn köpte några äckliga tacochips och även hon en 1litercola, haha.

När vi kom hem satte vi oss och kollade på Draktämjaren, HELT FUCKING UNDERBAR VAR DEN! Sen somnade jag och vaknade av att linn ville göra tacos, jag bad om 5 minuter men den lilla irriterande ungen gav inte upp. Hon snodde mitt täckte och jag flög då under hennes vilket hon var snabb att sno det med. LIGIST, MARODÖR osvosv! Efter ettag då jag legat och frusit i sängen så gav jag upp hoppet om en varm säng och gick ner till linn och hjälpte till med tacon. Vi åt med Qornfärs ochdet var GÖTT!

Nu kollar vi på Big brother och sen ska vi kolla på Grammy Awards.hejdå

i got a pocket full of sunshine



beroendeframmkallande. den nya ringsignalen här då (y)

du lukter

Kom precis ut från en härlig dusch som jagnästan blev påtvingad eftersom jag enligt linn luktar. "du lukter". haha allttid lika blyg.

Nu sitter vi och lyssnar på musik och ska vi göra oss iordning för dom ska få besök sen ska vi gå ner till ica för linns cocacolalager är slut och jag kanske hittar något nyttigt för en gång skull istället för godis, hehe.




söta cheyer


Hallon vs. Jordgubbsylt

Jag älskar Hallonsylt jättepättemycket och hatar Jordgubbssylt jättepättemycket. Jag älskar båda frukterna/bären när men äter dom färska men jag klarar verkligen inte av att käka jordgubbssylt. Får panik om man sitter och käkar t.ex pannkakor hos någon och de har bara jordgubbsylt. Då är det socker som gäller ska jag säga! Och om de inte har socker på pannkakor så är dom störda och jag är då "inte hungrig", hehe.
USCH OCH FY FÖR JORDGUBBSYLT!



127 timmar

I Fredags bjöd min äslkling mig på en sen allahjärtansdag middag och sen köpte vi godis, cheeseballs och dricka och gick hem och kollade på filmen 127 timmar. Den gjorde ett intryck även om jag kollade bort ibland för att inte spy typ. Så sorglig, tragisk och lycklig.. PLUS att den var gjort på en sann historia. WOW asså!


http://www.youtube.com/watch?v=OlhLOWTnVoQ&hd=1

Urk

Köpte en kycklingwrap på Pressbyrån när jag skulle åka från stockholm förut och glömde käka den så jag gjorde det när jag kom hit. Den var vidrig så jag slängde den och nu bubblar min mage hysteriskt, tror den var dålig :s Vem vet, jag kanske får tillbringa natten på kungatronen aka toasitsen.

ZzZzZzZ...

Guess what?! linn somnade till filmen.. döh? haha nu ska jag nog kolla på en till film och sen sova för jag vill gå upp före tolv imorgon iallafall. Ska försöka få med linn på en promenad runt sjön. Vi får väl se hur det går.. lata linn, haha.

Jag har fått den där Dansbandslåten från melodifestivalen på hjärnan, den svänger ju men är ej en värdig vinnare enligt mig. Pensionärernas reaktioner när låten spelades upp för nog .. att de kom(punkt) imagine that, urk huh?end of discussion.

Nu ska jag gå ch peta på linn med något pinnliknande för att det är kul. hejdå

Melodifestivalen

Sitter och kollar på melodifestivalen med födelsedagsbarnet. Herr Saade var helt klart bäst och linn är bitter att Enemy inte gick vidare, vilket jag också tyckte att den skulle menmen. Sen ska vi kolla på någon kul film och linn kommer somna as usual men ska antagligen stanna här tills på tisdag så jag får gå upp och följa med linn till skolan, blä. Stackars barn, de kommer bli så rädda för mig och mitt beteende höhö.
söta lilla linn

Linn Lidh

Idag fyller min bästa vän från lekis 17 år! Vi träffades när hon skulle börja i våran förskoleklass coh alla var så impade av henne och alla var avunsjuka för hon ritade så bra, haha. Sedan dess har vi hållit ihop, vi 2. Visst vi har bråkat men vem gör inte det, och vi har aldrig varit ovänner alls länge för vi har saknat varrandra så otroligt mycket. När jag flyttade från stan var det det sorgligaste jag gjort. När vi sa hejdå efter skolavslutningen och jag grät som en full flodhäst. Vi är raka motsatser förutom våran humor så är så hemsk att det är inte sant. Hon lever för mode och jag.. nää inte precis haha. Det finns massor av saker som säger att vi inte passar som vänner MEN jag kan verkligen berätta allt för henne och utan henne vet jag inte vad jag skulle ha gjort, hon är min egna lilla skyddängel<3
17 låter så mycket om man gämför med 16 tycker jag. Bara 1 år kvar så får man göra precis som man villl utan att någon säger till en. och framför allt.. PARRTEEY!! ;) Hon ska stupa den dagen hon fyller 18, det vill jag lova! haha

den här togs typ i 6:an, kanske tillochmed den dagen hon fick reda på att jag skulle flytta.... :(

Denna kommer från när vi var på kolmården, kommer ihåg att jag fick ett gosedjur av dem. en delfin :)

En av många övernattningar hos linn, saknar<3
Och bilder från i höstas, den sista utanför skolan vi gick på när vi växte upp.




JAG ÄLSKAR DIG BÄSTA VÄN<3

Biizzzyyy

Har ej uppdaterat denna extremt följda blogg för att jag varit så upptagen med att umgås med Daniel.

Idag käkade vi en alla<3dag spångamacka och köpte kilovis med godis, chips och dricka och vi har planerat att gå upp några kilo ikväll och sedan bränna bort det på något sätt. jag undrar hur det kommer gå till.....höhöhöh


Imorgon fyller den bästa i hela världen 17 år och jag ska pysa iväg till henne och umgås länge och mycket.


Nu blire Filmen 127 timmar, godis, chips och dricka men min Älsklig.. Med andra ord, plikten kallar. hejhepppillesnopp

Do it like i DUDE

När killar rapar, fiser, använder ovårdat språk osv är det superfränt men om det möjligen finns tjejer som skulle våga sig på det så är de päckliga. Just saying..
jag rapar dom rakt i ansiktet!
http://www.youtube.com/watch?v=pOf3kYtwASo

Stockholm, here i come!

Nu är jag klar att gå ner till bussen och klockan 22:00 ikväll kommer jag fram till lilla stockholm. Är det sant att det är typ 20 grader kallt där? :o ve och fasa!
Nu tar jag mitt pick och pack och sticker. bajbaj suckäääs
otroligt snygg i ansiktsmask om jag får säga det själv.
redo att fara.. typ

Queen

Känner att jag är självaste uppdateringsdrottningen de senaste dagarna. Det kan bero på att jag aldrig sover (jag bekämpar brott at night) och har då all tid i världen att uppdatera eftersom brottsnivån i denna stad ligger på runt noll.

Nu har iallafall folket här vaknat och går runt och ser förvirrade ut. Syrran går och snorar som en limsniffare och har planerat onda planer om att få mig nersmittad lagom till stockholm och Rom resan, älskvärd syrra isn't she? Pappa spärrade upp ögonen när han såg mig sitta klarvaken i soffan vid denna tid och frågade direkt och jag sovit inatt. Mitt svar : öhh jaa?!?! ..  man vill ju inte få honom på snett humör lix.
Eftersom jag inte han med mer än ett fotbad igår så får det bli lite beautycare nu på morgonen. Kommer antagligen uppdatera mer innan jag åker för jag är ju trots allt bäst.

Gordon Ramsey

Det är en riktig karl det! Han är inte rädd att öppna munnen om han har en åsikt och är inte heller sparsam på svordommarna. Och tro det eller ej, han kan bete sig som snällergubbe också. Det kallas att anpassa sig till situationen boys. Alltså.. svär inte i svärföräldrars, arbetsgivare och finafina tanter och gubbars sällskap och fjompa inte utan svär på i ya polers, mcknuttars och GordonRamseys sällskap!
Nu när jag gett er mina visa tankar ska jag nu få ännu en kick på den underbara hallucinationsdrogen Oboý.. give me an halelujah ävrybady!

holymacaroni

i'm high on Oboý

Hundarnas sista chans

Sitter och kollar på Animal planet. Det är ett program om en brud som tar hand om herrelösa eller dåligt behandlade hundar och ger dom nya hem. Hon ger också folk chanser att kasterera hundar gratis osv. Helt underbar människa!! Det är därför jag vill gå lillerud (djurvård)! Jag vill bli som henne, bo i Usa eller Sverige, rädda hundar från ett hemskt öde och ge dem ett bättre liv. Det är min stora dröm.. Det och att jobba/bo på en ranch, hehe.
Programmet heter Hundarnas sista chans på Svenska och är så otroligt bra!

Disaster

Dagen började bra, jag var ju uppe hela natten för jag var på så gott humör osv så jag skuttade runt i typ en timme efter alla hade vaknat och gått hemifrån SEN blev jag helt slut och började svettas som en jävla gris! Vart tog den nyfunna energin vägen?! Har ju varit sleten hela veckan nu så var ju så glad attt jag hade lite men wips så var den borta.
Jag ringde min tandläkare medan energin var på topp men de var upptagna så de skulle ringa upp, BULL. Ingen ringde tillbaka där inte så jag missar tandläkaren imorgon för att de är så dryga för jag ska till Daniel. Sen packade jag sthlm väska, skype:ade med älsklingen som var i skolan och gjorde våfflor i stekpannan, MUMS!
Sen tog energin slut och jag däckade i soffan för älsklingen hade lovat att väcka mig i rimlig tid. Klockan slog 4 och jag vaknade och fick totaldamp! Han hade rignt mig på Dolt men jag tar inte emot sånna samtal så jag hade sovit bort hela dagen! Jag som hade planerat att göra så mycket..  Fick iallafall packat Rom-väskan nyss och Optikern och Apoteket tar jag imorgon när jag promenerar ner till bussen. Pappa hade varit så snäll och köpt gifflar, en festis flaska och en kexchoklad till min resa imorgon, aw. Har även gjort smörgåsar med ost, nötrulle och gurka på, MUMS!
I förra inlägget nämnde jag att jag är trött hela tiden osv. Jag glömde även skriva att jag blir anfådd av att äta! haha

konstigt

Asså seriöst.. den senaste veckan har jag haft halsbränna 24/7, varit aptrött även om jag sovit mer än vanligt, min energi har varit på bott, svettats som en gris(uäck), varit hungrig nästan direkt efter varje måltid och känt mig allmänt fet.. Har gått upp i vikt med!!! :s
Hoppas det gå över för jag vill gå ut och gå varje dag i en timme hädanefter och jag har ju inte varit på gymmet på länge så det vill jag också börja med igen. Får väl se till att släpa ut Daniel på promenader varje dag hos honom och i Rom kommer vi ju gå runt hela dagarna så det blir väl en redigt bra start.

Packning Rom vs. Packning Stockholm

Tidsinställt

Rom


  • Underkläder-Strumpor
  • 2 par Långbyxor
  • 1 par Shorts
  • 2 par kjolar/Klänningar
  • Linnen/Skjortor/Lösa toppar
  • Tights(eller vad det heter)
  • 2 par Koftor
  • Möjligen 1 par skor


Stockholm

  • Underkläder-Strumpor
  • 2 par Långbyxor
  • Tights 
  • 1 par Shorts
  • 2 par Koftor/Tjockare, långärmade tröjor
  • 3 par Linnen/Skjortor
  • 1 Klänning
  • par T-shirts
  • Skor
BÅDA
  • THE NECESSÄR FULLPROPPAD!

Rome

tidsinställt


På tisdag åker jag till Rom! Har vetat det ettag nu och jag är superexided! Dels för att jag får umgås med familjen utan lika mycket bråk som här hemma och pappa jobbar inte och ingen dum syrras pojkvän är med oss 24/7, hehe.
Jag har varit i Italien förut, på 3 olika ställen. Bologna, Venedig och Rimini. Bologna var bara övernattningsstaden kvällen vi kom dit och skulle därifrån för det låg närmast flygplatsen. Venedig är hur vackert som helst och det är sånna stunder man önskar att man hade en systemkamera och var stark nog att orka bära runt på den. Vill defetitivt åka dit igen, kanske på en kärleksresa nästa gång. vet vet? ;) Sen var jag i Rimini, strandparadiset. Jättevackert, slog inte Venedig men fortfarande jättevackert. Älskar sandstränder som är hur långa som helst och hur klicheigt det än låter älskar jag att gå barfota på stranden i solnedgången. Att känna vattnet nudda mina fötter och håret blåser bakåt precis som i alla filmer är helt Fantastiskt. Haha jag är en sån där riktig knarkakärleksfilmer typ av person, älskar dom även om man redan vet hur de flesta kommer att sluta. <3
Skulle vilja resa med Daniel någon gång, men alla tycker att vi är för unga. Blöh. Haha.
Just ja, Rom. Jag kommer möta pappa och syrran i Göteborg på Tisdag (för jag ska tillbringa dagarna innan hos älsklingen) och så lyfter vi från någon av flygplatsern klockan 8 på kvällen och kommer fram kl 11. Jag har ett stort mål med resan och kommer bli skitsur om det inte blir så. Jag ska säga hej till påven :D hahah nejdå men jag vill gå IN i Colosseum. Pappa säger att det kanske kostar skjortan men jag har redan bestämt mig, om jag så ska smita in, haha. Sen ska vi väl berika Vatikanstaten med våran närvaro och pappa rabblade upp mycket mer. Sedan åker vi hem på Lördagen och då är det 99,99-100% säkerhet att Daniel möter upp oss i Göteborg och följer med hit, giaiaiaahahahah!!(glädjeskrik).

It's a new day

Idag är jag superduper taggad och ska göra en massa saker.
Varit uppe hela natten och pysslat och dolat med olika saker dessutom.
  • Ringa Burgerking bruden om en ny mötestid, helst idag.
  • Kila ner med mina glasögon till min optiker så att de får laga dom, jag saknar att kunna gå runt i glasögon!
  • Kila till apoteket och köpa en liten behållare för linsvätska till resan.
  • Gå till Godisaffären och söka jobb.
  • Gå till eurocash och söka jobb.
  • Kanske Ringa min chef om min lön(den blev på tok för låg)
  • Beställa biljetter till stockhom
  • Köpa allahjärtansdagpresent till Daniel, inte bara killen som ska vara snäll!
  • Packa inför Rom, åker ju till sthlm och då kan jag ju inte packa.
  • Packa inför stockholm.
  • Ringa tandläkaren och be om en tidigare tid imorgon så jag verkligen kan åka till sthlm.
  • Kolla upp lite andra gymnasium om jag inte skulle komma in på lillerud. ve och fasa
  • Göra ansiktsmask, hårinpackning, fotbad, nagelvård osv.
  • Gå och lägga mig tidigt. Helst vid 22:00.
Kommer inte på något mer men det där är väl nog.. Eller??
MÅ JAG INTE SOMNA NU FÖR DÅ ÄR DAGEN FÖRSTÖRD!

Alla hjärtans dag.

Som alla vet var det alla hjärtans dag igår och det känns som om jag och min pojkvän var det enda paret i världshistorien som firade det. Dumma distans!

Han sa att vi får fira det när jag kmr till honom nu i veckan (och att han skulle bjuda mig på middag??)Om han nu var seriös så får vi väl se om han orkar när jag väl är där, han kmr bara vilja ligga innomhus och inte alls gå ut i kylan, haha ;)
Jag tycker iofs att allahjärtans dag är en påhittad dag för att alla affärer ska sälja allt rosigt, romantiskt, rött och sött MEN jag som många andra tjejer tar alla hjärtansdag ganska allvarligt. Jag tycker inte att det spelar någon roll om man går ut och lyxar till det eller om man kanske gör något mysigt hemma. Bara att killen säger "Jag älskar dig" och ger en en puss är lika betydelsefullt det men visst skulle det vara Redigt romantiskt med något lite mer personligt, hehe.
Förra året på allahjärtansdag satt jag nog hemma och deppade för att alla andra hade pojkvän och inte jag, ojojoj vad saker har förändRats
.

Damp..

Jag har totalt ätachipsförattdränkaminasorgerdamp just nu! Inte för att det var alla hjärtansdag igår och jag och min pojkvän bor för långt ifrån varrandra för att träffas.. Eller jo lite men det är inte vad just detta tröstätardampet handlar om.
Som jag i mitt senaste ilägg så milt uttryckte vill jag ha en gosigposigmosig HUND! Har velat haft det sedan jag var liten som en ärta och visst, när jag var typ 6 så fick jag och min surra en schäfer som mamma vägrade låta varken syrran, mig eller pappa uppfostra för "man ska vänta tills de är 1 år gammla" .. HAHA BULLSHIT U OLLE! Man ska börja dressera dom direkt idiot -.- Sen när jag var runt 12 så åkte vi och köpte en jack russel tik. Visst hon hade ingen svans för de som vi köpte henne av trodde att hon skulle bli jakthund (@£$€&%¤!!!!) och mamma ville inte fostra henne heller MEN hon var så söt och tröstade en när man behövde det och sov alltid vid min sida på nätterna hon var min mest älskade i hela världen utav mig! sen flyttade vi..
Oj nu kom jag helt av mig här, hehe. Som jag sa, JAG VILL HA EN HUND. Jag ser endast några få nackdelar och MASSA possitiva med att JAG skulle köpa en hund. Jag skulle ge den all kärlek i världen, jag skulle få bättre kondis av alla promenader, jag skulle få något att syssla med ist för dator och TV på fritiden(utställningar, andra tävlingar), jag skulle få nya vänner tack vare de nya aktiviteterna.
Det enda som hindrar mig från att ta hem första bästa golden retriver är PAPPA! han totalvägrar. Mamma skrämde verkligen bort all längtan efter djur när hon tvingade honom att skaffa alla när vi var små MEN han borde inte låta det gå ut över mig.
LÅT MIG SKAFFA EN GOLDEN NU!
GAAAAAAAAAIAAAAAAAAAAAIAAAAAAAAAAAAAAAAIAAAAAAAAAAAAAAAAAAIAAAAAAAH!

Jag vill ha en hund!

Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund! Jag vill ha en hund!

Nämnde jag att jag vill ha en hund?!





bråk, mat, film

Igår blev allt fel med och jag och Daniel bråkade lite men allt var igentligen ett missförstånd.. går inte att förklara. Nu är vi iallafall sams igen!<3
Nu ska jag äta kinamat med pappa och sen ska jag kolla på lillefot som jag inte sett sen jag var pytteliten :D
CYAA!

humhumhum

Imorse ringde min irriterande mentor och frågade varför jag inte var i skolan.. Är hon helt tappad bakom flötet eller?! Jag ska sluta, get it?! Hade inte ens svarat om jag vetat att det va hon från första början -.-
Jag somnade om och vid 1-2 ringde det ännu en gång och jag var nära att inte svara för jag trodde det var mentorn igen men jag svarade ändå. Det visade sig vara från Burgerking (som jag sökt jobb hos, remember?) och hon frågade lite saker och ville ha in mig på en jobbintervjuv på Måndag.. WIIIE :D
Idag gllömde jag helt bort att gå ner till Godisaffären och fråga där så det får bli imorgon itället.
Papi och jag har även pratat lite till men jag vet inte riktigt vart vi står... Får väl vänta och se tills imorgon eller något.
Hejsvejs ligon fejs

Jobb

Igår natt skickade jag ut några jobbansökningar och fick idag ett mejl där de (Burgerking) ville ha mitt CV. JAG ÄR EN SÅN IDIOT! Hur kan man glömma att skicka med sitt CV i en jobbansökan, haha! Så nu har jag suttit och fyllt i mitt CV med smådetaljer och skickat det till Burgerking.
Hoppas hällre att jag får Eurocash-jobbet för det är närmare och lite bättre tror jag, hehe. Ska gå ner till godisaffären här nere imorgon och fråga och kanske lämna mitt CV där. Kän ner mig så vuxen att det är inte sant, i'm growing up damn right!
Fast när man tänker efter sååå.....

AAARRRRRRRGHHHHHHHHHHH

Igår satt jag och pappa och pratade i normal samtalston efter att jag snällt bett om det. Han suckade och satte sig ner och vi började prata. Efter en stund gick han med på att jag skullle söka till lillerud och allt var renarama himmelriket
TILLS
idag när han ringde och hade pratat med rektor och min mentor. Nu har han kommit fram till ett helt befängt vilkor till att jag ska söka dit. Eftersom jag inte kan få högre än G i mina betyg så vill ju jag hoppa av eftersom om jag väl fått ett betyg så kan jag inte läsa upp det(någon lag). Och det pappa vill är att jag bara 'är' i skolan och misslyckas med allt jag gör och får IG i allt för att sen gå lillerud! Hur JÄVLA korkat är inte det?! Ist för att jobba vill han att jag ska misslyckas med skolan med flit och bara va där för att han vill?! ARRGGHHH!
Vrf gör han såhär?! Jag tänker iallafall gå och söka till lillerud imorgon och tänker sluta MED eller UTAN hans tillåtelse, om jag så ska skolka. Sen har jag sökt jobb och ska ist för att misslyckas med flit i skolan, tjäna pengar under denna terminen.. Det låter lite bättre va?!

...

När jag nämde att jag skulle välja till lillerud nästa år började pappa skrika och sket i att jag började gråta. Gick därför ut i iskallt spöregn i 1,5 timme så jag kommer väl bli apförkyld nu också. När jag kom hem gick jag raka vägen in i badrummet och satte mig i duschen i underkläder och grät ännu mer. Sen ringde jag min älskade pojkvän men då kom pappa och spökade sig och sa att jag ville byta för att de ändå skulle kasta ut mig här snart ändå och massa annat. Jag känner inte igen min egen pappa längre, trodde aldrig att han kunde bete sig så hånfullt och elakt :( Jag började storgråta i telefonen och min pojkvän blev så ledsen och visste inte vad han skulle göra. Pappa började då (typ) hånfullt säga hur synd det var om mig bara för att jag grät och att jag hade jävlats med han och syrran sen vi flyttade dit, IDIOT ;(
Låg sedan och grät, hulkade, snorade osvosv som en nykläckt bebis i typ 40 minuter och Daniel försökte trösta mig så gott han kunde, han är så underbar<3 Idag ska jag gå till Studievägledaren och säga att jag vill söka till Lillerud och sluta på strömstad gymnasium på en gång.
JAG ORKAR INTE MER på denna satans skola! Det är inget fel på skolan i sig och ag har många kompisar där men jag vantrivs där helt enkelt, är inte lycklig där eller i denna staden. Jag har nog varit sjuk och haft så mycket migrän pga all stressen och allt tänkade att jag vill bort härifrån. I 9:an hade jag nästan exemplarisk närvaro och bra betyg, men det var för att det var högstadiet och var lycklig för att jag slapp mamma. Men nu inser jag att även om jag slipper mamma betyder inte det att jag automatiskt blir lycklig, jag måste gå på en skola, gå på en linje där jag känner att jag hör hemma. Jag förtjänar väl att vara lycklig?

:,(

Sitter och väntar på att papi ska komma hem och är jätte nervös. Jag ska nämligen kläcka att jag vill börja på ett annat gymnasium ca 25 mil härifrån, alltså börja om i 1:an där igen. Alla klagade på mig sist jag nämde det och pappa blev skitsur och sen när jag föreslog en annan skola i Eskilstuna blev han likadan. Nu är det hans fel att jag har slösat bort samanlagt 1,5 terminer på 2 olika program som jag inte tycker om och vill börja om. Säger han nej så hoppar jag av här ändå. Han kan ju inte tvinga mig att gå en linje jag inte tycker om bara för att han inte vill släppa iväg mig hemifrån, det är mitt liv och jag TÄNKER gå på lillerud, end of discussion.
Har tänkt på detta LÄNGE nu men den senaste 1,5 veckan har jag gråtit varje kväll, långt in på nätterna för att jag känner mig så olycklig över detta.
Förlåt att min uppdatering suger, but thats life.

RSS 2.0