Lasagne

Idag vaknade jag sent och har legat och kollat på Shane Dawson Videor sen dess. Kollar fortfarande, höhöh. Om 10 minuter är lasagnen som jag och syrran gjort klar så det blir la gott sen ska jag försöka träna lite men vet inte vad än, hehe.
Jag om .. snart.. om jag fortsätter lata mig och äta chips. Ser en likhet hos en viss person.. nämner inga namn...




-
(mamma)

Mörrnmörrn

Vaknade för typ en timme sen och har precis käkat frukost som bestog av flingor och yoghurt och 3 kiwisar. Mums! Nu ska jag städa lite och sen blir det en promenad i regnet. Så härlig att vara ute i regn. Hoppas det inte blåser bara.
Mina trasiga glasögon är tillbaka. Tur som är går de att använda iallafall, började hata att ha linser på helgerna.

Katy Perry goes AWESOME


Jag är redan helt beroende! Och så har de jävlarna tagit bort den från våran SpotifyRegion. Go to hell

Say bom shakalaka bom

Nu har jag sen frukost suttit och rensat mina Spotifylistor och DAMN vilken oreda det var. Jag har 2 listor kvar men orkar inte sitta här mer nu. Ska istället laga lite nyttiga pannkakor och sen gå ut och gå. Kanske ska prova mig på att jogga en bit också. baj



En magisk värld

Lejonkungen, Peter Pan, Skönheten och odjuret, Pocahontas, Alladin, Snövit, Ariel, Askungen, Törnrosa, Mulan, Pinocchio, Jungelboken, Tarzan, Bambi, Lady och Lufsen, Nalle puh, (Björnbröder, Micke och molle??)   you name it. WALT DISNEY VAR EN KONSTNÄR! Allt det nya är ett hån mot honom





NeverShoutNever

Whats not to enjoy?

Payback is a bitch



The sims Medeltiden

Nu ska jag kolla på How i met your mother, göra situps och armhävningar sen blire sängen. natti
Vill ha!

Walk in the sunset

Nu blir det en promenad med pappa. HÄRLIGT!

Need2Feed

Har precis käkat panerad torsk med spagetti och svampsås and it was gooood. Tänkte göra en Kycklingsallad men syrran ville inte ha så det fick bli detta istället. Innan maten var jag nere på stan med Emma en stund innan det var dags för henne att åka hemmåt. Har alltså fått en liten promenad idag men ska höra med papi om han också vill ta en tur sen när han kommer hem. Damn vad mycket kallare det var idag mot igår! Man frös ju nästan ihjäl!
väderbiten chey

Nightynight

Nu går jag och Emma och lägger oss så vi kommer upp it id och hinner umgås innan hon åker hem imorgon. natti
Vill se!

Onyttigheter

Nu är det slut på att käka onyttigheter! Jag ska börja gå och jogga igen som jag gjorde när jag flyttade hit för jag känner mig så jävl fläskig och att min kropp mår skit. Jag har bestämt att jag ska ringa Linn några gånger i veckan så vi kan peppa varrandra och prata lite mer för det gör vi typ aldrig och jag saknar kvinnan! Nu ska jag kolla klart på big brother och sen gör lite situps och armhävningar till Emmas hånskratt.
Bach 2011 here i come!

Helgen

Igår vaknade jag av att den morgonpigga lilla bitchen ville att jag skulle kolla på film med na. Hur är det möjligt att vara så irriterande samt oskyldig? haha. När vi vaknat, käkat en brunch och packat lite så gick vi ut på en promenix i det härliga vädret. När vi kom hem igen väntade papi så vi skyndade oss upp och packade resten. För första gången någonsin tror jag att jag inte glömde någonting, AMAZING!
---
Efter att vi sagt hejdå så åkte vi till Kristinehamn och hämtade kusinen och åkte hemmåt. Jag och Emma låg uppe till sent på natten och kollade på film tills vi inte orkade längre. Imorse väcktes jag av parasiten som inte gav upp och tillslut ryckte av mig täcket. FY! När vi stigit upp, ätit och gjort iordning oss så åkte vi till snålskjuss med buss till Nordby där vi shoppade lite, käkade veggosushi och Emma tog hål i tungan. När v kom till Strömstad igen gick vi runt lite på stan och kollade sedan gick vi hem och kollade på Tv. Sedan gick vi ut och gick i 1,5 timme och här sitter vi nu igen.. och kollar på TV. baj


EatPrayLove

Kollar på Eatpraylove med Julia Roberts nu och lilla sötnosan sover som en stock. Jag trodde inte att filmen skulle vara så bra men den är helt underbar! Jag blir så himla inspererad av den så det är inte sant! Jag vill resa jorden runt och bara hitta migsjälv och vara volontär och bara leva livet. GASH! Nu ska jag fokusera på mirakelfilmen och kolla på sötnosan som är så söööt. baj

FärgkrigarN

Idag har jag haft ett världarnas färgkrig med Torbjörn, Joakim och hans brud Camilla. Jag vann eftersom jag fick mest färg på mig och så är det! Sen skjussade vi Ellen och hennes pöjk hem till Ellen och sen bar det av till Filipstad och Linn där jag hopppade ur snuskkläderna och in i duschen, höhö. Nu ska vi ha en AWESOME kväll men gott att äta och dricka. HA DET!

Beastly

Vill se denna film. Den verkar så vacker.

Tidsinställt.

Nu är jag antagligen framme hos torbjörn eller så anläder jag snart dit. Imorgon ska vi måla hans rum i det nya huset och det kommer blir färgkrig. Tror jag kommer ha färg i håret många veckor framver men vem vet, kanske besegrar honom men min redheadsuperpower?!

Handledarutbildning

Kom nyss hem från handledarutbildningen som marias  pojkväns pappa höll i. Pappa och jag gjorde antagligen ett starkt intryck as usual. Pappas rapar, våra skratt och dryghet är uppseendeväckande. Snart bär det av till Ölme och Torbjörn och sedan Linn imorgon. Min uppdatering kommer suga detta dygn iallafall. Kommer antagligen några tidsinställda inlägg.

Nightynight

Nu hoppar jag i sängen så jag kommer upp i tid för imorgon ska jag på handledarkurs och sen åker jag till Torbjörn i Värmland, baj!


Behöver min skönhetssömn

Jobb och söt pojke

Kom precis hem från Jobbet efter att ha handlat och sjutsat hem een arbetskamrat. Gjorde lite handlingsärenden på jobbet och vem sitter inte i kassan? En av de söta pöjkerna.. han log åt mig igen och sa ha det vilket han inte gör till de andra kunderna. höhöh..höhö. Sen gjorde jag en liten improviserad handlingrutt efter jobbet och för att inte gå ut tomhänt grabbade jag tag i en handkräm (det behövs ju alltid lix) och vem kommer inte gående i rask takt mot kassan om inte pöjken igen, leende. Haha detta känns konstigt :o
Raggarn?

Code Red

Ser brunt ut i webben men det är RÖTT och jag är nöjd!

REDHEAD

Eftersom min hårfärg ser blekt ut och jag inte hann färga igår för att jag skypeade med några awesome personer så ska jag färga innan jag åker till jobbet om 3 timmar. Får la se hur det blir denna gång då. Lägger in en bild med resultatet innan jag pyser ;)

Jobb och söta pojkar

Förut när jag skulle till jobbet och skulle gå mot bussen var det sån motvind att jag fick springa för att komma i tid. SVETTIGT! När jag väl kom dit så var bussen försenad i hela 10 minuter så jag blev svettig i onödan. Jobbet var skitlugnt och satt mest vid datorn. När jag bara traskade runt och nynnade för att Linda ville ha datorn så sneglade de söta killarna i kassan i affären tvärsöver på mig hela tiden. Haha. Sen kom pappa för att hämta mig och jag gi k in och köpte en hårfärg till och de två killarna satte sig i kassan direkt och när jag råkade möta en med blicken log han. Hur kan det vara så nu när jag är singel? Har folk en singelradar eller?! haha.
---
Nej nu ska jag prata med torbjörn och färga håret, ciao!

Kawaii

Goddag! Vaknade först vid halv 8 imorse men sov vidare till halv 10 för jag tyckte det var ondöigt att stiga upp så tidigt. Käkade först lite Redberries flingor till frukost men blev inte mätt så jag gjorde stekt ägg också. GOTT! I eftermiddag ska jag jobba i några timmar, känns bra att tjana ordentligt med pengar igen..
Ikväll ska jag färgqa mitt hår igen så det blir en lite klarare färg, annars gjorde flickorna ett superbra jobb med mitt hår. Får ibland bara lust att klippa det kort men jag tror jag skulle ångra mig så..
---
Har suttit och kollat in massa sidor med Kawaii kläder, smycken och sånt och känner mig lite insiprerad. Ni som inte vett vad kawaii är så är det en Japans stil som är jättesöt. Vill ha massa sånna kläder för de dagar jag känner mig flickig, haha ;) Foki har ju massa söta kläder och hennes naglar och mobil.. GASH, DÖR! haha¨

Nej nu ska jag hålla på med lösnaglar och sen åka till jobbet om nån timme. baj!

Kawaii

Vinn Valfritt Smycke

Var med och tävla om smycken från HoofStore. Gå in på denna blogg och följ instruktionerna.

Kärlek

Gjorde för en stund sedan en av de svåraste saker jag någonsin gjort. Jag gjorde slut med min pojkvän. Han är en underbar kille men det var bara inte meningen att det skulle bli vi två. Blandade känslor i mitt huvud just nu, det var skönt att prata av sig med Linn och släppa ut det som inte släpptes ut innan. Lifesaver den människan<3

MOTIVATION

Läser denna motivationsblogg som skrivs av en ung tjej som själv gått igenom svåra saker. Värd att läsa. Klicka på den här länken för att komma till bloggen.

TALLRIKSMODELLEN

maaat

Fortsättning Uddevalla

Efter att vi hämtat twinsen gick vi och handlade PAJ, kakor och lite annat och gick sedan ehm till deras lägenhet för att äta allt! ;) Efter att vi käkat upp kakpeketen färgade de mitt hår som vägrade suga åt sig färgen enlig som, snart rakar jag av skiten! Oo Vär vi gått till tågstationen för att skicka hem mig så kom aldrig tåget (lyckat västtrafik.. lyckat) så jag fick stanna och sova över hos dom inatt. När vi kom hem till dom igen slaggade jag i soffan och vaknade upp med ost gurka och kajal(?) i hela ansiktet med en kamera riktad mot ansiktet.... Mycket vackert! Dessutom hade jag droolat ner deras kudde.. HÄMD, maha!
Deras illdåd

Tandsställningslös. NAT

Igår när jag kom till tandläkaren i Uddevalla började de genast plocka bort rälsen  och OHMYFREACKINGGOD det var så härligt att jag höll på att skita på mig. Hade glömt hur lena tänder är! haha. Sen gick jag och käkade min första matbit som en snygg och fri människa på 3 år. Det blev cheeseburhare var totaltskitawesome för det fastnade inte ett dret!! Sen gick jag och köpte lite nödvändiga saker innan jag gick tillbaka och väntade i två timmar på att de skulle sätta i gomgrejjen och den lilla tråden i underkäken så att allt skulle hålla sig på plats. Efter det mötte jag upp sötaste Josephine och vi gick tillsammans till Åsa och Karins skola och väntade på gullungarna medan vi skämde ut oss en aning inför några människor som traskade ut från klassrummen.
SKriver mer sen nu ska jag duscha. Här kommer iallafall en bild på tänderna. Min käke är sne och kommer antagligen alltid vara för det går knappt att åtgärda sa de. jaja får väl se störd ut resten av livet, har ju klarat det hittils såå..

20 sanningar om mig.

Snodde idén av lilla Linn för den var så awesome.
  • Jag hatar skräckfilmer. Ser inget värde i att se en, det gör en bara rädd och jag vill inte dö ung av en hjärtattack och drömma mardrömmar i veckovis efteråt.
  • Jag är den lataste människan på denna jord och tycker det är jobbigt att ens resa mig ur soffan.
  • Jag är en Disneyfantast.
  • Jag hatar stolar som inte har något som kan sätta upp fötterna på.
  • Jag är naturligt blond, men får ändå mörk utväxt.
  • Jag vill jobba på en ranch i USA som ridturguide upp i bergen, ha ett djurhem för herrelösa djur eller bli hunduppfödare.
  • Jag hatar Matematik så jävla mycket att jag nästan mår illa bara jag tänker på't
  • Jag föredrar sjöar framför hav.
  • Jag skulle vilja flytta till USA eller något  annat land när jag är äldre.
  • Jag kan äta upp ett vindruvepaket på några minuter utan att ens tänka mig för.
  • I vintras åt jag 43 clementiner på en dag.
  • Jag älskar att resa.
  • Jag gråter vääldigt lätt till filmer.
  • Jag har hoppat av skolan och ska börja om till hösten.
  • Jag vill arbeta i Afrika eller Asien som volontär.
  • Jag älskar att kolla på film. Skulle lätt kunna sitta i en dag utan att ens märka det.
  • Jag älskar djur.
  • Jag tycker att 99,999999% av alla katter saknar personlighet.
  • Jag blir för lätt frestad av onyttigheter.
  • Jag har ingen aning om hur man matchar olika kläder/inredningssaker och jag bryr mig inte alls mycket om mode.

Scones på G

Snart ska jag stiga upp efter att ha legat utan sönm och tänk i någon timme. Funderar på ett sadistdåd som väcker papi och syrran. Scones Bakning. MAHA

Byebye tufftuffrälsen.

Imorgon åker jag till Uddevalla och då åker rälsen av efter ett 3 års plågande. OMGSÅJÄVLAHÄRLIGATTJAGNÄSTANBAJSARPÅMIG!
---
Imorgon kl. 06:26 åker jag mot Uddevalla och tandläkarn för att avlägsna denna plåga. Sedan får jag en stöd tandställning i några månader i gommen och en ståltråd på innersidan av tänderna i underkäken för att inte allt ska halka tillbaka typ. Längtat efter denna dag LÄNGE! Om jag hittar någon bild kommer jag lägga upp före/efterbider men det var ju som sagt 3 år sedan så kan inte lova något :)

Jobb

Kom hem från jobbet för drygt 1,5 timme sedan och sitter nu och kollar lite på Tv och planerar inför nästa helg. Ska bli kuligt att träffa Torbjörnisssshhhh och min bästa Linn. Men framförallt sitter jag och knådar mina hemska fötter. Jag får så ont i dom när jag är på jobbet, det är hemskt! Det spelar igen roll om jag har jobbskorna eller mina skor, får lika int ändå och jag får inte ont när jag går tex utomlands när vi går långt utan det är bara på jobbet. Har säkert en förbannelse över mig eller något, haha :) Min lilla underbara söta Linn ringde mig när jag hade lunchrast idag så satt vi och snackade och det blev lite konstiga missförstånd från min sida.. Nu börjar jag få dålig hörsel också, haha ;)

Del 3 onödigt tjafs

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?- Vill gört men vågar inte.
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?- Inte en aning, suger på geografi xD
66. Har du en egen trädgård?- grus i någon kvadratmeter.
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?-
Jadu, alla är lika bra typ.
68. Kan du alla orden i nationalsången?- 99%
69. Badkar eller duschkabin?- Vill ha Badkar men icke. Duschkabin
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?- hmm, så många och så glömsk
71. Favoritpizza?- Vanlig med skinka+räkor+vitlöksås.
72. Chips eller popcorn?-
Chips!
73. Vilken färg på läppstift använder du?- Använder knappt läppstift
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?- Nej
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?- Nej
76. Apelsin- eller äppeljuice?- Båda
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?- Daniel, spångamcka<3
78. Favoritchoklad?- Kinder?
79. När röstade du senast?- Har aldrig röstat
80. När åt du en hemodlad tomat sist?- Hos fammo i somras kanske
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?- Har jag säkert när jag var liten och inte lat.
82. Är du bra på matlagning?- Lite
83. Klarar du att tanka själv?- jodå
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv?- Nej
85. Pepsi eller Coca Cola?- Cola!
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?- njae kanske.
87. Vad var det senaste du handlade?- Redbull xD
88. Har du kräkts offentligt?- Ja första veckan i skolan framför mina nuvarande kompisar som inte kände mig då xD migrän...
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?-
Hitta sanna kärleken!!!!!
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?-
Inte kärlek men förälsklese
91. Har du ringt något betalnummer?- Ja
92. Kan man vara vän med sitt ex?- I vissa fall
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?- Marias polare
94. Hade du mycket hår som liten bebis?- Kanske
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?- Inget
96. Vad har du i din väska?- Nycklar, plånbok, mobil, läppsyl och nödvändigheter.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Kolla på Tv.
98. Vad är du tacksam för idag?- Min familj, pojkvännen, vännerna, att jag kan se, höra, lukta, känna osv.
99. Var hittade du den här listan?- I en annan blogg.
100. Har du varit ärlig när du besvarat frågorna?- Yes

Del 2 onödigt tjafs

34. Jag tror på: ?
35. Jag spelar?- nada
36. Person jag beundrar?- Oprah W, Tonårsmammor osv
37. Så här bor jag?- nuvarande men min Pappa och syster i en lägenhet i Strömstad
38. Antal döda krukväxter i hemmet?- Syrran skötert för ingen annan orkar så no idea
39. Det här tänder mig?-
40. Det här gör mig avtänd?- Självgodhet
41. Favoritfärg?- Blå, svart, vit
42. Favoritcitat?- Typ något från lejonkungen säkert. hehe
43. En hemlighet jag vet?- ?
44. Bästa present jag fått?- Mind (förra) hund.
45. Senast köpta skiva?- Kör Spotify!
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är?- Mina ögon
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:- hmm .. jag käkat för mye om man säger så.. hehe
48. Udda förmåga/egenskap:- jag kan knipa ihoop halsen och typ låta som en muppsakimoj/gås
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:- häst 
50. Vad lyssnar du på just nu?- Lejonkungen-Vi är en
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?- Jag ska jobba för först gången på länge. Ska bli gött att komma ut och göra annat. Sen ska jag nog köpa hårfärg.
52. Var är dina föräldrar födda?- Filipstad och Karlstad tror jag
53. Vad är det senaste du installerade på datorn:- Skype omstallerades.
54. Vilken är din favoritrestaurang?- Carnbonara resturangen i rom!, Vardagsrummet.. många!
55. När badade du i en pool senast?- förra veckan och kanske ska gört imorgon
56. Har du varit med i någon skolpjäs?- Som liten flicka
57. Hur många barn vill du ha?- MINST 3!
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?- När man inte hör ett ord av vad de sjunger/skriker och endel dansband.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?- Får inte rösta
60. Vad har du för TV-kanaler?- Många?
61. Har du åkt moped någon gång?- Ja
62. Har du busringt någon gång?- Ja
63. Har du fått felparkeringsböter?- Nej


dramadramadrama

Känner mig som en jävla dramaqueen. Det enda jag gör att är att deppa ihop och lyssna på deprimerande musik istället för att göra svåra val i livet. Jag måste växa upp och inte bara tänka på mig själv och hur alla andra tänker och reagerar.

söv

Sov till klockan 18 idag även om jag gick och la mig före 2 iallfall.. tråkigt att sova bort dagen :) Pappa jag och syrran har kollar på Sällskapsresan - den ofrivillige golfaren och sen Harry Potter och Dödsrelikerna del 1.. Första delen av HP funkade inte ljudet så jag var irriterad och andra halvan hackade ljudet efter lite hela tiden.. GASH!
---
Nu kollar jag på Big brother och snackar med Torbjörn på Skype! Härlig typ! :D

söv

Sov till klockan 18 idag även om jag gick och la mig före 2 iallfall.. tråkigt att sova bort dagen :) Pappa jag och syrran har kollar på Sällskapsresan - den ofrivillige golfaren och sen Harry Potter och Dödsrelikerna del 1.. Första delen av HP funkade inte ljudet så jag var irriterad och andra halvan hackade ljudet efter lite hela tiden.. GASH!
---
Nu kollar jag på Big brother och snackar med Torbjörn på Skype! Härlig typ! :D

Empty inside

Pratade med min älskade bästa vän Linn förut om lite känsligasaker. Hon är verkligen världsbäst den kvinnan! Jag har sån tur att jag har henne, hon vet precis vad man ska säga! Älskar henne så otroligt enormt sjukt mycket!! <3
Världens bästa!


Sen snackade jag nyss med Torbjörn och jaa... Vad ska man säga, snubben är GaaaleeN!
Fin pöjk

Vaaagääääl

Börjar få en vagel på ögat.. det gör ont.

Prommis och glasisar

Snart kommer pappa hem och då ska vi gå ut och gå. Det var jättelänge sen vi två var ute och gick, ska bli jättehärligt!
---
Eftersom jag är hemma så mycket nu så skulle jag älska att gå runt med glajjor för jag orkar inte ha i linserna. Men eftersom de gick sönder när jag sprang in i Daniel i vintras så går jag runt och ser ut som en mullvad. Mycket snyggt!
Här sitter jag ingrodd i soffan, svettig om en gris utan att ha rört mig på en timme.

Speaks to me


hablahablahooo

Istället för scones blev det muffins för jag käkade en redig frukost för någon timme sen och var mer sötsugen än hungrig. Känner mig piggare idag så det blir nog en långpromenad om en stund men först ska jag lämna  in allt skolmatrial till skolan för det har jag skitit upp det för länge.
Före muffins
Efter muffins

I am number four

Vill se!

Sleepy

Somnade vid kanske kl 15 oc vaknade vid 4 på morgonen. Börjar iallafall få tillbaka rätt dygnsrytm igen. Är sugen på att baka scones men eftersom alla sover så är det omöjligt.
---
Maria sa nyss: "Vill den inte(?). Gladare material då, heheeheheheh".. hon pratar alltid i sömnen, haha.

jahaja

För att inte sova bort ännu en dag stannade jag uppe hela natten så jag kan somna inatt. Har satt på diskmaskin för köket såg vidrigt ut, en tvättmaskin, käkat frukost och ska snart städa mitt rum.
fin chey efter en natt utan sömn.

gash!

Är borta i mig själv .. Det enda jag gör är att sova, tänka och sova ännu mer..
Jag är trött hela tiden, sur hela tiden, ledsen hela tiden.
.
vad är det för fel på mig?

Morrnmorrn

Vaknade vid 7 tiden.. härligt :3 fast hatar att sova bort dagen men jag var helt slut efter helgen. Har käkat pasta Carbonara och sitter nu nyduschad och kollar på 16 and pregnant.
nwdcnlasködwlfbjewas

Kines

Sitter och snckar med en kinessnubbe på omegle och jag addade honom faktiskt på fb för jag villle se om han var verklig och så.. haha.
han skickar massa sånger till mig också.. Cool typ!
http://www.youtube.com/watch?v=oNZMKIxi11k
söwt!

Del 1 onödigt tjafs

1. Tre namn jag lyssnar till?- Ylva, ulf, ylvis
2. Någonting jag tycker om med mig själv?-
Jag skulle göra allt för mina vänner.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv? - Att jag är så lat och sötsugen hela tin
4. Detta är jag rädd för?- Höjder, döden, kärlek, psykopater, våldtäktsmän..
5. Tre saker jag vill ha varje dag?- Mat (haha), kärlek, motion
6. Tre saker jag absolut inte kan göra?- gå på toa framför någon, sitta i någons knä/bli lyft och hoppa jämnfota(5-6 cm)
7. Detta tycker jag om att göra?- Vara med mina fina vänner/pojkvän/familj, lyssna på musik, hålla på med djur osv.
8. Detta vill jag göra just nu?- Sova fast jag orkar inte.
9. Bästa känslan? - När man klarar något som man aldrig trodde man skulle bli klar med eller klara.
10. Värsta känslan?- Deprimerad, kränkt osv..
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har? - Humor, glad, snäll och förstående.
12. Är jag kär just nu?- Ja!
13. Jag vill gifta mig?- Helt klart i framtiden!
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör?- Jobba med det jag älskar, resa mycket, tatuera mig, festa loss, gifta mig, få minst 3 barn, skaffa minst 1 hund, leva ett lyckligt liv.
15. Min käraste ägodel? - Min soffa xD
16. Något jag vill ha i present? - En hund.
17. Detta har jag på mig just nu?- En stor grå tisha och mina rosa mjukisar.
18. Favoritkläder?- Klänning, kjol, tights
19. Favoritdjur?- HUND! och häst :)
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest?- Allt från One republic till eminem till 30 stm.. 
21. Favoritlåt just nu?- Hurricane-30 stm, Do it like a dude - jesse j, Vi är en- lejonkungen.
22. Roligaste ämne i skolan?- När jag får hålla på med djur sen när jg börjar.
23. Tråkigaste ämne i skolan?- Matte!
23. Stjärntecken?- Jungfru
24. En bok jag gillar?- Twiligt, Eragon, någon thriller som jag aldrig kommer ihåg namnet på ..
25. En film jag älskar?- Bara det inte är skräck. Koedi/drama/löve är bäst!
26. Favorit tv-program?- The mentalist, Top model, The vampire diaries och sånt.
27. Favoritdoft?- Daniels parfym som han bar första gången han kysste mig ;$
28. Detta äter jag gärna?- Vindruvor!
29. Dricker helst?- Fanta exotik/cola.
30. Favoritgodis?- Blandat.
31. Hit vill jag gärna åka på semester?- Thailand!
32. Färg på mina ögon?- Gråblå
33. Min längd?- 164-167?

Me n Daniel

Vad heter ni? Ylva och Daniel
Hur träffades ni? På ett skidläger på sportlovet 210
Hur länge har ni varit tillsammans? 7 månader
Har båda körkort? ingen har
Kommer du ihåg er första kyss? döh? såklart!
Vem sa "Jag älskar dig" först? Han <3
Vem är äldst? jag, två månader ;)
Vem fyller först på året? Jag
Vem sjunger bäst av er? Han, helt klart
Håller ni i handen på stan?
Ja?
Har ni några smeknamn för varann?
Na inte många iallafall, jag kallar han för gubbe iallafall (a) 
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja det gjorde vi.
Vad har ni gemensamt? Haha ja inte är det mycket.
Blev du kär i första ögonkastet? Innte kär men redigt intresserad!
Har ni någon speciell låt? Nja kanske Bombox låten just nu, haha. Men ingen annars
Har ni varit otrogna?
Nej!
Har ni stora framtidsplaner? Jadå det har vi
Har ni gråtit i varandras armar?
Jag har nog det
Har ni varit utomlands tillammans? Nej
Vilket är ert bästa minne?
För mig var det när han kysste mig för förta gången!
Vem lagar bäst mat? Han tar alltid så lite smör så han bränner maten så där äger jag honom men han är skillad på en massa saker han med ;)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Träffas bara på varddagar på lov typ men då blir det film och mys.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja!
Brukar nån av er prata i sömnen?
Han säger att jag har gjort det men inte han 
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Ja, still do.
Blir du lätt svartsjuk? Nej inte speciellt men när jag bäl blir det så blir jag det med power ;)
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer och skype:ar.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Ögonen, läpparna, händerna, Armarna.... Allt!

AWESOME!

jag har haft en helt sjukt roli helg med be bästa! Har spelat spel, druckit energidryck, skrattat, druckit mer energidryck.. bara haft det skitsköj! :D

Ua

Var vaken hela natten igen.. visste att det skulle bli en sån här period. Kom nyss ut duschen och ska packa lite grejor för jag ska till Josephine och Twinsen i Uddevalla över helgen! Vet ej om jag träffar Åsa och Karin idag för de ska hem och kommer dit imorgon så det blir bara Josse och jag inatt. Ska bli så kul att träffa dom igen! Var ju aplänge sen! På lördag ska vi gå på Sanctum 3D i Göteborg, har höga förväntningar eftersom James Cameron var ett geni när det gällde Titanic och Avatar. Dont blow it James! Baj


awsome chey

Your biggest fan

Vad gjorde du kl 08 imorse: Dansade runt till musik och gjorde våffelpannkakor.

Din längd: 164-167

Antal gånger du varit kär: 2. Förälsskad 2

Vad gjorde du får 15 minuter sedan: Muttrade över att Oboýen var slut.

Det sista du sa högt: pappa:gonatt. Jag: *buuuuuuuuuuuu-u-up*, höhöhhö.

Det senaste någon sa till dig: Akta så jag inte fiser på dig.

Vad har du druckit idag: Juice, cola

Vad var det senaste du åt: 2 apelsiner

Vad var det senaste du köpte: 1 kofta och 1 skjorta

Vad vill du bli: Vill jobba mer djur. På en ranch i USA där jag ledde guidade ridturer skulle inte vara fel.

Trivs du med din utbildning: Det var det jag inte gjorde så jag hoppade av och ska börja om gymn. till hösten.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: Snöoväder, sabla vädergubbar och tanter

Godaste glassmaken: Hallon sorbet , gammeldags vanilj.

Svär du mycket: Ja, onödigt mycket

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

Du byter gärna garderob med:Vet ej men någon men lite hippie/rockstil i guess. Har inte koll på kändisar, haha.

Sover du tungt: yes i've heard so.

Drömmer du mardrömmar: Jodå

Trivs du med ditt jobb: Nja det duger

Favoritklädsel: Något bekvämt men coolt.

Favoritlåt just nu: Jesse J- do it liek a dude, 30stm-hurricane, vi är en-lejonkungen, Nevershoutnever-Trouble.

Vikt: vet ej

Vad ser du om du tittar till höger: Tavla på vårat hus i värmland, vit vägg

Vad ska nu göra härnäst: Kolla lite jobb och kolla klart på en film

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Lite blandat

Mitt rum kan beskrivas som: TRÅKIGT

Favoritgodis: sött godis

kläder just nu: Mysbyxor linne och en långärmad tröja.

Sommarplaner: Festivaler, jobb, vänner/familj/pojkvän, bad osvosv

Hur många kuddar sover du med: 4 st

Spelar du något instrument: Har spelat gitarr för många år sedan och suger på't men jag är en jäkel på triangel

Morgon eller nattmänniska: Natt!

Vad är viktigast för dig: VÄnner/familj/pojkvän, att pappa kommer närvara på mitt framtida bröllop.

Är du kittlig: yes, låter som en gås och sparkar vilt runtrunt... Källa:Daniel

Snarkar du: ibland, högt

Stjärntecken: Jungfru

Äckligaste insekten: slemmiga och spindlar

Längtar du mest efter nu: Sommaren och alla underbara människor.

 


Nordby shopping

Eftersom jag var uppe hela natten blev jag trött och somnade i soffan vid lunch och vaknade av att Maria ringde papi och försökte få mig irriterad. När papi kom hem så åkte vi först till Revolt där jag såg att de hade rea på converse (400 spänn!) men när vi kom dit och jag hade bstämt mig för vilka jag skulle ha klämmer kvinnan i kassan ur sig att rean inte gäller dom skorna?! Screw her! Då ville jag inte ha dom och Maria kastade sig över dom. Eftersom jag lånat pengar (500) av papi för resor en gång så fick Maria skorna(700) och jag 200pix eftersom han vill vara rättvis. Sedan åkte vi till Nordby där jag gjorde massa kap. Jeans för 200, en skjorta 50, en stickad kofta 50, en liten handväska 19 och en hårband 19. Jag älskar rea ;) Vart inte på rockaffären (glömmer alltid vad den heter)för att köpa en 30 seconds to mars tisha men jag hittade igen :/ Syrran sa även att killen som jobbade där flörtade men jag anser att han bara var serviceinriktad.
---
Glömde tyvärr att köpa röd hårfärg där och de har inte du ljusare nyanserna på mataffärerna. De har bara mörkröda nyanser... Även om jag inte färgar nu så kommer jag färga rött nästa gång, älskar den coola looken som röd ger och jag blev skitinpererad när min kompis Åsa färgade sitt rött i höstas..Nu har hon brunt och passar lika bra i det så då kan jag färga utan att verka wannabe, haha ;)
nu sitter jag och myser i soffan och ska kolla klart på Raising Helen med ett glas oboy, BAJ

SNOPP?!

Tycker att jag skulle passa ypperligt som pedofil!

Dag, natt? who knows

Låg uppe inatt igen.. samma procedur som igår. Har nyss käkar frukost, det blev våffelpannkakor med hallonsylt, mumma! ;) Nu har jag Mtv på full bott och dansar runt som en galning i mina kalsonger med en snopp på(thats right, i said SNOPP)  och ett slappt linne och plötsligt frustar jag som en gris och vill sova.. Sen övergår det till dansande igen. Haha övertrötthet är härligt ;) Hoppas inte våra grannar har jobbat natt och ska sova nu för min musik hörs def. ner dit, höhö.

hakuna matata

Vem älskar inte B-filmer? Ni vet sånt där skit man kan lista ut efter fem minuter hur det kommer sluta men ändå aldrig tröttnar på? Känns som att jag sett varenda tjejfilm så det är dags att man gör lite mer..
---
---
Laddar ner dessa filmer just nu:
He's just not that into you
How to lose a guy in 10 days
Raising Helen
Suburban girl
Blonde Ambition
Just like heaven
Material girls
New York minute
What a girl wnts
Just friends
My super ex girlfriend
---
What can i say, jag är en filmoman, movieholic osv, haha. Har antagligen sett några av dom redan men det finns ju inga andra så fuck them. Typ lite mer anorlunda filmer som igentligen handlar om samma sak (high school miljö) är ju its a boy/girl thing och shes the man. Om ni har något bra filmförslag så GE MIG!

Pasta Carbonara

När jag kom hem somnade jag i soffan och vaknade av Marias eländiga tjat. Hon ville ta ut kladdkakan efter 10 minuter och Gustaf efter 15 som det stog på receptet. Maria har aldrig lyckats göra en kladdkaka som inte runnit ur på tallriken sa jag vände mig grinigt om i soffan och fick gång på gång hålla med och försvara Gustaf för syrran var så nedlåtande och vifftade bort honom. Om det hade fortsatt längre hade jag fått ett dampanfall, seriöst, höll på att tappa fattningen flera gånger ._______.

Nu står papi i köket och lagar Pasta Carbonara. Åh som jag har längtat sedan vi kom hem från Italien! Jag har haft drömmar om Carbonaran därifrån, haha. Det luktar precis som det gjorde på resturangen här och jag får väl hoppas att det smakar lika gott med! Kommer få en foodgasm om det händer, haha ;)

Badhuset

Ville även tillägga att när jag kom upp från bassängen och kollade mig i spegeln fick jag ingen vacker syn. Mina ögon och områdena runt ögonen var knallröda och flammiga. De andra måste ha tänkt något i still men knarkare, vampyr eller extrem sömnbrist, haha. Och eftersom jag glömt kammen hemma så såg jag ut som en skabbräv inne på kafét.
Idag har jag varit snyggare än vanligt!



eller inte?...

The day

Gick ner till badhuset förut. Det är ca 2,5 km och snön yrde, det var slaskigt och det var kallt.. Ingen myspromenad precis. Inne i badhuset var det en massa ungar en de stör inte mig och de var så snälla och bad om ursäkt när de inte ens var ivägen, så söta! Det var så härligt att vara under vattnet och bara simma omkring och röra sig. Haha alla ungarna måste tyckt att jag var wierd som bara flöt runt ibland ;)

Eftersom mina kläder var dyngsura efter prommisen dit så tänkte jag ta en buss hem så att jag inte blir förkyld och så. Medan jag väntade på bussen så gick jag och käkade sämlan jag aldrig fick smaka igår. När det kom en buss med igensnöad skylt tog jag chansen och gick ut i kylan(kan inte läsa av tidtabeller) för att kolla om den gick åt mitt hål.
---
---
Turken som körde fattade inte och pekade bara på skylten men då sa jag att det var snö ivägen och varken han eller tanten fattade att det var det så tanten gick lite otrevligt ut ur bussen för att visa den inkompetenta tonåringen att det stog på bussen. Haha vad sur och bitter ho blev när ho hade fel! Sen insåg jag att jag glömt busskortet men fick efter kärringens tjat (hon bytte sida till min, maha!) åka med gratis! Tanten tvingade ner mig i sätet mitt emot henne och under resten av resan pratade hon om sina katter som hon matade med räkor(hon åt inte räkor förstår ni för hon var allergisk, hahah) och om busschaffisen som satt en meter framför oss.. Typ vilket land han kom ifrån och att det är dåligt där? Tycker inte om rasism så då blev jag sur. Annnars var kärringen ball! Haha ;)

The last song

Nu har tårkanalerna blivit tömda ännu en gång! Jag är en riktig fjolla när det kommer till snyftisar men jag älskar verkligen sånna filmer! Jag gråter alltid lika mycket i den andra halvan av filmen, ser ut som en jävla tomatansikte där jag sitter och snörvlar, haha. Nej nu ska jag käka frulle, ta på mig kläder och ge mig ut i den oväntade och hatade lilla snöstormen för jag ska simma! :D Känner även ett stort behov av ett toabesök.. Drack mycket juice igår , höhö

Tankar

Förut när jag skojjade om att jag skulle hålla mig vaken hela natten så skulle jag ju självklart igentligen gå och lägga mig vid tolv MEN så blev det icke. Istället har jag legat uppe och tänk, kollat på en romantisk drama/komedi, tänk lite mer, kollat på ännu en film, tänkt ytterligareoch nu har jag tänk tt kolla på en film. Hänger ni med?supert!
Kollade på 10 orsaker att hata dig och love actually och nu ska jag kolla på The last song som är en awesome film.
---
Det var ettag sedan jag bara låg uppe och tänkte.. Det var härligt men lite jobbigt ändå men det är det ju alltid att tänka på allt. bra som dåligt. Har varit förvirrad den senaste tiden och natten gjorde det inte bättre så kommer antagligen ligga uppe många nätter framöver har jag en känsla av. Man får lite av en ångestkänsla när man bara ligger och vill sova men det går bara inte för alla tankar som virrar i en huvud om allt. Rätt och fel, då, nu och imorgon..
---
Nej usch idag ska jag göra något som jag inte gjort på länge, jag ska nämligen gå ner till badhuset och simma eller bara flyta omkring och simma under vattnet. Kom på häromdan att jag älskar att vara i vattnet, man känner sig fri när man simmar omkring och kan röra sig fritt. Hoppas bara de har öppet men det tror jag nog. Ska även gå in och kolla på nya bågar eftersom jag krashade mina när jag sprang raka vägen in i Daniel i vintras, haha ;) Nej men jagnavskyr att ha på mig linser på helger och tråkdagar så jag måste skaffa mig ett par nya. Vill ha några redigt stora glas. Funderade på att sno min gammelmormors för dom är skitfräna, haha. Nej men jag vill ha några som ser lite retro och wierd ut :) Nu ska jag kolla på The last song. Baj

tralalala

Maria och jag städade hela lägenheten och sen blev supercleanat! Blev riktigt nöjd. Har käkat en toast och 2 apelsiner till kvällsmat och sedan kollade vi på The Mentalist, awesome program! Just nu sitter jag här i myskläder och zappar mellan några program och ska väl sova inom kort antar jag.. ELLER! så kollar jag på film hela natten och går upp 7 kilo pga mina Cupcakes... hmm.
myys

Mat och städning

Nu ska jag och syrran göra mat och sen städa lägenheten. ciao, baj!

Kvinnodagen?

Har nyss vaknat och ätit en av mina Cupcakes som vart populära hos papi igår. Sitter nu7 ochnläser att det är nån kvinnodag idag? Asså vadå femenism? Männen borde ju också ha en dag då och inte bara vi faktiskt. Vad hände med att alla var lika värda? Det är ju faktiskt så att om inte männen får en egen dag de med så kan det ju se ut som att alla andra dagar på året är deras så varför inte ta bort kvinnodagen eller lägga till en dag för männen så kan vi dela på resten av dagarna? haha ;)
Nej men sånt där är ju bull precis som alla hjärtansdag för att hela världen ska få någonting att prata om, vet inte om man säljer kvinnodagssaker denna dag men om inte så kommer det antagligen en massa femenistiskt shit snart. Tycker inte att man är bättre än kvinnor eller tvärtom, jag vill bara att man ska få samma lön för samma arbete och att man väljer vilka som ska arbeta tack vare deras meriter inte pga könet. De i landsting och i partierna proppade ju fulllt med kvinnor efter att ha fått kritik för detta för några år sedan.. Det är precis det jag menar, varför inte bara dra in förta bästa utan kolla vem som har mest meriter, bra åsikter och kan snacka?



För att lätta upp dagen lägger jag upp bilder på mina förtjusande Cupcakes.


Och en på mig just nu med hårinpackning och ansiktsmask. Nu blev jag iallafall på bättre humör ;)

Cupcakes

Nu har jag bakat cupcakes och väntar på att de ka svalna så att jag jag lägga på frostingen. Smeten var iallfall apgod och när jag var klar med bunken hade jag smet under hakan och på näsan, haha i'm fierce! ;)
---
Använde detta recept fast tog bort citronen, är inget stor fan av citron i muffins.
http://www.recept.nu/1.122026/leila_lindholm/efterratter_godis/mjol/muffins_och_cupcakes_grundrecept
---
Receptet till frostingen gjorde jag delvis själv. 3 dl Florsocker, 4-5 msk kakao (tog mer kakao istället för kaffe som många har), 2 tsk vaniljsocker, vatten och smällt smör för att få det kletigt.
Lägger upp bilder sen när de är klara!

Förvirrad sak

Har vaknat flera gånger men varit så snurrig och förvirrad att jag legat kvar och somnat om. Men när klockan slog ett var jag tvungen att stiga upp ändå.. Har precis käkat 2 leverpastejmackor och ska snart ta ett fotbad. Sen blir det kanske en prommis, får se om jag är fortfarande är yr först.
dålig allt dag idag...

Olle!

Har känt mig lite smått snurrig sen typ en timme efter att jag vaknade förut.. Det är värre nu än var det var tidigare så jag blir lite orolig för jag tror inte jag är påväg att få migrän för då skulle jag fått det för flera timmar sen. Ska nog krypa ner i sängen och få lite sömn så kanske det känns bättre imorgon.. hoppas iallafall det. Har fått en massa erbjudanden om att folk vill träffa mig och jag har problem att veta vem jag ska umgås med. Sen kommer ju Daniel hem från semestern och jag ska väll träffa honom snart också hoppas jag . Varför kan inte alla vara lediga på olika dagar så att man hinner med alla?! Har ju olika grupper med människor här i strömstad som vill umgås, linn, maria och josse från Filipstad och några från ölme/kristinehamn.. Och så måste jag skaffa pengar så att jag kan åka överallt också.. FAN! haha.  Måste prioritera det viktigaste men det är så svårt! Nej nu hoppar jag ner i den sköna sängen och säger godnatt innan huvudet snurrar ännumer. Baj

Macahan

Nu har våran lilla familj kollat på ännu ett avsnitt av detta pogram. Ibörjan tyckte jag inte om det men nu gillar ja't! Pappa brukar alltid härma Zeb och säga "I'm Zeb Macahan" och ser cool ut, haha! Sitter och kollar på Cupcake recept för jag blev redigt sugen på att baka. Synd bara att papi ska sova nu.. jag får baka imorgon istället :)
Visst är de söööta!

Blä

Vaknade för ca 10 minuter sedan. Pappa hade inte velat väcka mig då blir jag grinig.. Du skulle han se mig nu! Fan väck mig i tid så att jag kan somna inatt istället! Maria säger att han har städat efter mig hela morgonen. Senast jag kollade var inte min dator skräp... och om det nu är skräp, varför ställer då maria sin egna dator på platsen min stog på? hmmm.. Och det är bara jag som har käkat verkar det som eftersom ALLA tallrikar. glas, muggar, kastruller och bestick tillhörde mig. Vilket jävla matvrak jag måste vara som ger sådan disk på två simpla dagar. Och tvätten som låg i korgen, de tillhörde ALLA mig. Senast jag tittade använder jag inte kalsonger av den modellen eller storleken och min familj måste vara ett par äckliga satar som aldrig lägger kläder på tvätt.
Nä nu blev jag sugen på krubb, undrar hur många tallrikar jag behöver till måltiden...

JAG ÄLSKAR DISNEY

Min eviga kärlek till lejonkungen<3
Jag har en besatthet av Disneyfilmer. Speciellt Lejonkungen..Ingenting slår lejonkungen NÅGONSIN! Om jag får en dotter kommer hon heta Nala/Nahla eller något likanade, så vackert namn tycker jag! Får bara inte nog av dom. Pocahontas är också underbar. Denna låt tycker jag är så otroligt fantastisk, kan varenda ord! Insåg för ettag sedan att denna låt ej finns på spotify.. fick damp. Har långt ifrån sett alla disneyfilmer men det är dels för att dagens disneyfilmer är ett skämt och för att jag är så fäst vid de jag tittat på att jag inte vågar kolla på någon annan med en chans att bli besviken, haha. Hur kan man göra så många skitfilmer som de har gjort de senaste åren tillexempel det är ju ett hån mot grundaren att göra sån smörja? Nej jag kommer att visa de gamla klassikerna för mina ungar inte den nya skiten.

Mycket orättvist!

Kollade nyss in syrrans hår och märkte att det växt något så enormt? Mitt har inte växt ett dugg sen jag klippte av det i 7:an men hennes växer på som om det gick på anabola. Har extremt mycket lust att ta fram saxen och "råka" klippa lite men senast jag klippte hennes hår klippte jag flera decimeter av misstag så det misstaget gör hon inte om.  Hon har praktiskt taget flyende sprungit varje gång jag haft en sex i näven efter det. Ska man säga åt henne att hennes hår är fullt och att hon ser ut som ett troll så kanske hon får någon brittney spears effekt och snaggar sig? Nej det växer ändå fortare än mitt så whats the point. Jag kanske bara ska färga håret rött en gång för alla så jag slipper tappa kilovis med hår per dag och färga det femtioelva gånger för att inte få det i färgen orange... Vad tror ni folks, är Rött det nya blonda? Det är ju bara det att varje gång jag färgar håret mörkt så vill jag vara blond.. jag passar ju bättre i mörkt tilllochmed men nejnej jag vill se Nordisk ut med blont hår.. haha.
vs

HOTT

Daniel watch out.. Stig Helmer och hans glasögon, hårfjong, taffathet och framförallt morsa is a sexy piece of meat!

Cool in glasögon

Stig helmer den godingen. Nu har jag laddat ner Alla sallskapsresanfilmerna och jag och papa, kanske maria ska kolla på 3:an nu. Myskväll idag igen! ;)
Ville även lägga ut denn FÖRTJUSANE bild på min bästa vänn. http://linnplockepinn.devote.se/ .. Alltid lika vacker eller vad säger ni?
MYCKET söt chey

My day

Torbjörn höll mig vaken till halv 6 imorse den ankan så jag blev som vanligt tidsoptimisten själv när jag skulle gå upp och låg självklar kvar i flera timmar mer och gick upp 20 miuter före jag skulle vara där. Med god takt ar det ca 30 minuter för småstegarn ylva att ta sig ner dit och jag skulle desutom duscha för jag kände mig extremt äcklig. Det slutade med att jag i ren desperation tog min GAMLA cykel som inte har någon luft i bakdäcket och cyklade iväg. Lite tråkigt är det när man måste trampa på för själva livet för att komma nedför backarna och jag luktade antagligen apa efter 5 minuters cyklande. När jag kom dit var flickorna spårlöst försvunna och jag kunde för allt i världen inte hitta dom. Gick till och med in på närmaste pizzeria och frågade om jag frick låna telefon eftersom min är störd.. lite creepy eftersom att pizzabagaren stog och glodde leende på mig hela tiden. Efterso de satarna inte svarade så gick jag ut och väntade på dom och vips så såg jag dom. De hade gått för att möta mig och tagit en annan väg, haha!
---
Sedan satt vi inne och fikade och snackade skit i två timmar innan Linda var tvungen att dra.. var iallafall skittrevligt att träffa henne! :) Jag och Alexandra gick runt i lite affärer. Hon köpte en lång tischa och jag ett nagellack. Sedan gick vi till pizzerian med den gloende mannen oh käkade pommes till det var Alexandras tur att åka hem. När jag kommit halvägs hem fick jag en sån paniknödighet så det var inte sant.  Jag gick som en halt gubbe resten av vägen hem, slängde ifrån mig cykeln och sprang in på toa. EXTREMT nära att jag gjorde i byxan, haha.
---
Pratade en stund med Älsklingen på skype förut, han var ovanligt gosig.. Misstänker att de spanska damerna tycker om honom, haha ;)
---
Har varit en awesome dag iallafall och det var jätteskoj att träffa dom igen, måste göras om snart!<3
Bild på mig efter en skön dusch och mitt nya nagellack. Gillart!

splash

Jag satt nyss här, fridfullt ätandes på apelsinklyftor och helt plötsligt förstördes denna frid genom att en av klyftorna gick till angrepp mitt mitt ena öga. Vad har jg någonsin gjort som fått den att hata mig så mycket? Visst jag käkade på den men det är ju vad han (INTE hon haha) är till för. Detta betyder krig! Jag ska hädanefter äta varje apelsin jag ser som hämd på illdådet. Ögat mår nu bra och synen är fortfarande lika dålig. thank u and godnight. baj

The jerk and American pie

Har tittat på The Jerk med pappa och sedan slutet på American Pie 2. The Jerk var helt okej för att vara så gammal men jag gillar, nej älskar American pie-filmerna! De är helt awesome!  När jag loggade in på skype förut var min älskling inloggad. Såklart att hans familj ar med datorn till Spanien, döh? Det var jättehärligt att se och prata med honom igen iallafall!<3 baj

Supper @my place

Har legat och kallsvettats hela dagen och känner mig yrare än igår så det är ju inte så bra. Tror att det bara är stress eller någon miniförkyldning för jag är ju inte dödssjuk precis. Men för säkerhetsskull har jag bara legat och slappnat av idag.. härligt men ganska tråkigt. Den senaste timmen har jag gjort mat. Panerad torsk med potatis och (köp)hollendaise sås för jag orkade och ville inte göra äggsås. Tycker inte det är så gott längre men ibland blir jag sugen på det... Idag var inte en sån dag.
Kollade på 16 and pregnant förut och men blir alltid lika förundrad över hur de klarar det. Följer några bloggar med unga mammor och det är så intressant att läsa hur deras liv är till skillnad från alla andras. Eloge till alla unga mödrar som lyckas att ta hand om ett barn i denna ålder alltså. Jisses vilken ansvar!
Här kommer en bild på den alltid lika snygga moi.

Frökost

Vaknade lite över 2 av att Alexandra ringde och spikade tid inför morgondagen. Ska bli kul att träffa bruttorna igen! Åt just en äggröra alá ylva med ett glas mjölk till and it was GOOOD! Eeftersom jag aldrig kom ut igår för pappa var för lat har jag lite smått ångest och måste gå en längre runda idag.. Fast inte i den takten eftersom jag fortfarande känner mig lite hängig och sleten.
Lägger ut en peppbild. Visst vill ni bara ut och springa bort från mig. Sa ju att det skulle funka! :D

Solsidan

Eftersom det har varit ett jävla tjat om Solsidan har jag ägnat dagen åt att kolla på första säsongen. Helt okej serie faktiskt fast jag stör mig så grymt på Ove. Den jävla fjanten. Skulle aldrig klara av att umgås med en sån person.. Skulle typ mörda honom innan middagen var slut, hehe. Nu håller säsong 2 på att laddas ner så det blir väl att sitta uppe i natt och titta på den. Första natten på länge jag stannar uppe så sent.

Status: mycket arg på världen atm


Fick damp på syrran förut som beodrade mig att koppla in höglarana. Hör om att be snällt? Nej här ger vi order som självaste hitler. Jag sket i det för ingen ska säga åt mig vad jag ska göra, speciellt inte hon och då kom pappa med kommentaren "Ja du kan ju skita i det som du har skitit i allt annat." Härligt att ens familj stöttar och älskar en så. Han borde släppa att jag har sutat skolan och inte kommer gå här nästa höst. Jag kan ju fan inte gå i skolan här för att göra honom nöjd. Jag provade ju när jag bytte från Samhäll till HR, big NONO! Men istället för att släppa det går han runt och är bitter och så fort han inte får som han vill tar han upp att jag är så dålig och att det kommer gå dåligt i livet för att jag vill arbeta med djur. Häromdan sa han "synd att det kommer/går dåligt för henne då" när jag sa att min kompis(du vet vem du är) också skulle gå om ett år för att hon kommit på vad hon vill syssla med (som jag). Han tycker alltså att om man inte går Natur eller Samhäll kan man lika gärna ställa sig i kassan på Ica med en gång.(inte för att jag har emot att man jobbar där men det är ett ganska lågbetalt jobb).Jag tappade då besittningen helt och skrek så att öronen nästan började blöda att han kunde dra åt helvete med sina jävla gammalmodigheter och fördommar och sluta vara en sån jävla surgubbe och inse att han alltid vet bäst för att säga det någolunda barnvänligt. Visst att han är surmulen och bitter mot mig men när han pratar nedlåtande mot den bästa personen i som finns i mitt liv, då bråkar han med fel person. Det spelar ingen roll vem personen är. Ingen patar i nedlåtande ton åt henne, INGEN!

Idag pratade han om en han kände som ung som inte kände sig uppskattad hemma för att den var äldst av sina syskon och gjorde allt arbete. Jag instämmde helt eftersom pappa och syrran tar förgivet att nu när jag är hemma ska jag städa, diska, tvätta och läga mat hela dagarna. De använder skolgrejjen i varje knepig situation för att få mig att göra saker. Idag orkade jag inte diska för jag känner mig som sagt lite febrig och då börjde de på en gång. "du har ju haft hela dagen på dig nu när du inte går i skolan..(menande/nedlåtande blick)" och ja du ligger ju bara och latar dig hela dagarna ändå, du gör ju aldrig något här förutom att lägga disk överallt"
FAAAAAAAN! Det var flera veckor sedan. Har de inte märkt att när de kom hem fanns ingen disk och maten på G, att de 11-12 tvättmaskinerna sen resan+det som de inte tvättat innan magiskt försvann eller att allt ligger på sin rätta plats i alla rum? Nejnej de tar upp gammal skit och skolgrejjen för att trycka ner mig tillsammans och få mig ännu mer stressad över allt. Kanske därför jag blir sjuk? Klarar inte att alla bara klagar på mig hela tiden när jag faktiskt gör saker. Alla, prcis alla klagar på mig. Folk från skolan, min familj, mina vänner, min släkt.. Finns bara några personer jag verkligen kan prata med utan att känna mig stressad, dålig osv. Känner mig så otroligt ouppskattad och det ska bli skönt att börja i skolan lååångt bort ifrån dom så slipper jag kanske alla bråk.. Eller så säger de att det alltid är städat nu när jag är borta och såklart kommer pappa inte släppa att jag inte går linjen han vill på mååånga år.
Man säger ju att det som inte dödar en gör en starkare. Största lögnen som någonsin blivit sagd. Är jag en starkare person efter allt jag gått igenom? Nej inte är det mycket isåfall.
Så.. nu fick jag skriva av mig lite. Ta inte detta som att jag är psykist störd tack men ibland kan man inte tolera vissa saker och jag måste få skriva av mig.
Lite känslor som konstant är i mitt huvud nuförtiden.

Burlesque

Sitter hemma och päser i soffan. Har precis kollat klart på Burlusque och den var ju awesome! Tror att mina misstankar omm förkyldning stämmer. Varför svettas man annars när man sitter still och känner sig yr på köpet? Nej fyfan hoppas bara jag mirakulöst tillfristknar tills på fredag för då har jag en planerad fika med de saknade Alexandra och den försvunna Linda, kanske även en eventuell biokväll med men det beror helt på bussar och ork.
Ska snart ringa pappa och kolla om han kommer hem sent, om inte drar jag med honom på en promenix när han kommer hem och annars går jag väl den dagliga turen innan mörkret lägger sig över hålan. Det är så läskigt att vara ute när det är mörkt för det känns alltid (även när det är mörkt) som att jag blir förföljd och någon ska typ kidnappa eller döda mig så fort jag inte tittar. Det är ännu läskigare på kvällen så när jag är ensam håller jag mig till dagtidsprommisar. Så om ni ser en förvirrad tomat gå och vrida på huvudet som en mantalstörd så frukta ej, its just me. Lugnande eller hur?



Som sagt, lugnande eller hur?

Nope, nixpix, nepp, NEJ

När jag vaknade för ca 1 timme sen värkte det i kroppen och fick lov att an das djup för att få in luft i näsan. Börjar jag bli förkyld dödar jag någon.

Apelsiner

Var nere och handlade förut och mötte pappa på affären, höhö. Köpte tonvis med apelsiner så gissa vem som ska smocka de närmaste dagarna ;)  När jag kom hem började jag med middagen(låter som en jävla hemmafru haha) som bestog av kyckling i någon grytliknande form med ris. Blev faktiskt gott tycker jag. Nu sitter jag och käkar apelsiner och kollar på filmen Old school som går på 5:an :D

Imagine that

Kom nyss ut ur duschen efter en go promenad. Tur att det finns musik så man inte hör sitt eget flåsande när man kommer gående som en röd flodhäst. Har även käkat en lunch så nu står jag mig till middagen ikväll. Får väl passa på att handla något anorlunda sen så vi får någon rolig smakupplevelse ikväll. Med smakupplevelse menar jag inte att det behöver vara gott..
Nu ska jag kolla på Imagine that sen ska jag hänga sen sista tvätten och plocka ur diskmaskinen och efter det ska jag fixa mig lite och gå och söka jobb på några ställen.
Bjuder på ett par exotiska bilder av moi

Serious face

störtskön.

I dont like you


GodmorgonGodmorgon, hör du fåglar sjunga glatt

Vaknade klockan 10 och ringde upp Daniel direkt, han ska bort i en vecka och vi kommer inte prata på hela tiden så jag tar den tid jag kan. Nu sitter jag och käkar Havregrynsgröt upp piffat med hallonsylt och bananer. Havregrynsgröt är päckligt men min mage änns alltid bättre när jag käkat det.
Idag ska jag gå ner och söka jobb, jag lovar denna gång för eftersom jag vaknade i tid så hinner jag med och har inga ursäkter, hehe. Ska ta gångrundan och sen duscha vid 12, sen jobbgrejjen och sen kan jag göra vad jag vill resten av dagen (y) Ska laga mat ikväll igen, får väl se vad jag hittar på.

HÄRLIGT!

Hann ner till skolan med pappret om avgång och nu är det offeciellt att jag slutat. SYO:n var där så jag sökte också gymnasium. Känndes lite skumt att börja om gymnasiet igen men det är ju för mitt eget bästa så det är värt det. Gick sedan fyrakilometersrundan och ungefär halvvägs ringde Linn darling och ville fylla i ansökan till att jobba på Peace and Love festivalen i sommar. Den sötnosen fyllde i min ansökan med för jag är så lat, hehe. Fick även syrran att sätta på en diskmaskin för jag orkade inte en till idag och nu ligger den andra tvättmaskinen i och är klar om en timme ungefär. Hoppas jag hinner med all tvätt, alltså två maskiner, idag så är all tvätt slut. Blev en bra dag med mycket gjort ändå tycker jag men imorgon går jag upp innan 12 iallafall för jag måste ta itu med jobbansökan och sånt skit.

Nu tar jag ett glas juice och lägger fram köttfärsen så att den ska tina för jag ska göra Köttfärspaj. Vill ju göra lite annan mat ann makaroner och så får ju pappa riktig mat när han kmr hem istället för hårda mackor som han brukar. Är ju alltid för lat för att laga mat annars men med förändrig kommer mer förändring. Sen hoppar jag in i duschen. baj


mycket fin chey

fin chey

ZzZzZ..

Vaknade kl2 idag. FAN! Jag som hade planerat dagen och skulle gå upp vid kl10. Nu ska jag springa ner till skolan och söka gymnasium hos SYO:n för papi och jag hade ingen aning om  hur man gjorde det hemifrån. Hoppas den saten är där för en gång skull annars jävlar eller nått. hehe.
Nu ska jag göra mig iordning och hänga en tvätt sen drar jag. baj

RSS 2.0